En ung mann er fraktet til sykehus etter ha blitt knivstukket ved Haugenstua rett før midnatt lørdag.
En ung mann er fraktet til sykehus etter ha blitt knivstukket ved Haugenstua rett før midnatt lørdag.

Ung mann til sykehus etter knivstikking på Haugenstua

Tilstanden til en ung mann som ble knivstukket i et boligområde mellom Haugenstua og Østre Aker vei var ved 01.30-tiden natt til søndag ikke kjent. Men mannen ble fraktet til sykehus av nødetatene.

Publisert Sist oppdatert

— En person er funnet skadd. Den skadde blir kjørt til sykehus. Vi søker etter mistenkte og åsted, skrev politiet på Twitter klokken 23.48 lørdag kveld.

Politiet rykket rett før midnatt ut med flere patruljer til knivstikkingen, som trolig skjedde i boligområdet mellom Østre Aker vei og T-banen ved Haugenstua.

— Det var mange som ringte inn om saken rundt klokken 23.50. Mannen ble funnet i tilknytning til en leilighet i et boligområde på Haugenstua, og ble sendt rett til sykehus da nødetatene kom fram. Det kan være alvorlig, forteller operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt til NTB.

Flere personer skal dratt fra stedet i bil

Kråkenes sier åstedet trolig er utendørs, men at mannen tok seg til en leilighet i nærheten etter at han ble knivstukket. Der tror politiet at han ba om hjelp.

Fire-fem mistenkte skal ha dratt fra stedet etter knivstikkingen, trolig i en bil.

— Det var mange vitner til stede, det var ganske folksomt. Vi avhører flere av dem og har satt flere patruljer og en hundepatrulje i gang med søk etter de mistenkte, sier Kråkenes.

Ifølge operasjonslederen har de fått opplysninger som tyder på at de mistenkte kjente mannen som ble stukket ned.

— Vi har også fått et navn på fornærmede, men det er ikke bekreftet.