Vålerenga Ishockey har signert svenske Christoffer Törngren på en ettårskontrakt.
Vålerenga Ishockey har signert svenske Christoffer Törngren på en ettårskontrakt.

Svensk spiller (28) klar for Vålerenga ishockey

– Jeg gleder meg veldig til å komme til Vålerenga og Oslo, og få spille hockey i en ny liga. Vålerenga ønsker å vinne, og jeg håper å kunne være med å bidra til det, sier Christoffer Törngren (28).

Publisert

Svenske Christoffer Törngren er klubbens nyeste tilskudd. Den 28 år gamle løperen har spilt åtte sesonger i SHL, hvorav sju i HV71 og en i Färjestad. Nå er det Vålerenga som skal få gleden av Törngrens kvaliteter som hockeyspiller.

– Det motiverer meg å få spille for en klubb som ønsker å vinne. Mine styrker er at jeg er sterk på skøyter, har god fart og bra spillforståelse. Jeg håper å kunne bidra til at klubben når målene for neste sesong. Det skal bli utrolig kult å få spille for Vålerenga, sier han til Vålerengas hjemmeside.

Ekstrem hurtighet

– Etter en lengre dialog er vi nå så heldige at vi har fått signert Christoffer Törngren på en ettårskontrakt. Christoffer har over 300 kamper i SHL og gjort 100 poeng, og med sin ekstreme hurtighet på isen vet vi at han kommer til å bidra godt i årets Vålerenga-lag, sier Anders Myrvold fra sportslig utvalg.

Törngren er på plass i Oslo 1.august og vil tilslutte seg laget da.

I juni tok svensken Fredrik Andersson over ansvaret som ny hovedtrener i Vålerenga. Laget starter sesongen 9. september borte mot Frisk Asker.

Powered by Labrador CMS