Gard Holme blir nye trener. Han kommer fra Vålerengas andrelag og har vært spillerutvikler. Foto: Vålerenga fotball

Ny hovedtrener for Skeids A-lag, Gard Holme, ønsker å bygge opp et lag for framtiden i Skeid

Mandag var ny hovedtrener på plass for Skeid, etter at Tom Nordlie takket for seg etter fire sesonger i klubben. Den nye treneren, Gard Holme tar steget fra VIFs andrelag og opp til Skeids A-lag.

Publisert

Gard Holme (35) var en av flere gode søkere til jobben som trener for Skeid. Han kommer fra VIF, hvor han har fungert både som trener for rekruttlaget og som spillerutvikler.

Første trening var mandag 6. januar. Morten Berre, som var assistent under Nordlie, fortsetter i den samme stillingen under Holme.

– Vi hadde flere gode søkere, men Gard oppfylte alle punktene i kravspesifikasjonen og er en trener for fremtiden. En moderne og utviklingsorientert trener med rik erfaring fra toppfotballmiljøer. Dessuten kjenner han oslofotballen svært godt. Med han og Morten Berre på plass får vi muligheten til å bygge et Skeid som er solid nok til å etablere seg i OBOS-ligaen, uttaler daglig leder Daniel Holmeide Strand.

Til våren kan endelig Skeid-tilhengerne bite negler på egen stadion igjen. Da får de se hvordan laget fungerer for den nye hovedtreneren Gard Holme. Foto: Anders Høilund

Morten Berre fortsetter

Gard Holme har signert for tre år og gleder seg til å ta fatt på trenergjerningen på Nordre Åsen sammen med Morten Berre og resten av teamet, heter det i pressemeldingen fra Skeid mandag kveld. Berre var av mange ansett som Nordlies naturlige etterfølger som hovedtrener.

Før sin tid i Vålerenga var Holme ansatt som trener og spillerutvikler i både Stabæk og Tromsø IL. Han har en solid teoretisk utdannelse innen fotball og vært sportssjef for fotballinjen på WANG Toppidrett.

Gard Holme blir nye trener og skal forsøke å få skikk på skeidspillerne. Her representert ved Ayoub Aleesami og brødrene Skogsrud. Foto: Anders Vindegg

— Skeid er ikke bare en tradisjonsrik klubb og et veldig godt A-lag. De har også mye spennende på gang, blant annet samarbeidet med WANG. Det er muligheten til å faktisk bygge opp noe som varer over tid, som trigger meg mest. Motivasjonen min ligger i å få jobbe med alle de flinke folka i Skeid, for det er i møtet med andre på feltet og i faglige diskusjoner jeg trives aller best, sier Fredrikstad-gutten, som har signert for tre år.

Powered by Labrador CMS