Fremover skal Marte Ingul (37) gi råd til mediekonsernet Amedia, ikke Raymond Johansen.

Raymonds stabssjef går til Amedia

Marte Ingul (37) er ansatt som konserndirektør for samfunns- og myndighetskontakt i Amedia. Hun kommer fra stillingen som stabssjef hos byrådsleder Raymond Johansen.

Publisert

– Når jeg først velger å forlate politikken, kan jeg vanskelig tenke meg et mer meningsfullt oppdrag. Amedia er en hjørnesteinsbedrift i demokratiet vårt, som dekker lokalsamfunn over hele Norge. Hver dag leverer konsernets mediehus viktige lokale historier, avsløringer og debatter til mer enn to millioner lesere, sier Marte Ingul.

– Kunne ikke takke nei

Marte Ingul har vært byrådssekretær for byrådsleder Raymond Johansen siden han tiltrådte i 2015, først med ansvar for kommunikasjon og siden 2019 som stabssjef, ved byrådslederes kontor. I tillegg har hun hatt sentrale roller for Arbeiderpartiets stortingsgruppe, partikontor og for det europeiske sosialdemokratiske partiet i Brussel.

– Jeg er veldig takknemlig for å ha fått jobbe i politikken på heltid i 12 år, men det en tid for alt. Med et sterkt samfunnsengasjement for både politikk og journalistikk kunne jeg ikke takke nei til denne muligheten. Derfor går jeg fra et svært givende politisk lederverv, til en utrolig spennende lederjobb i et av Norges største mediekonsern, sier Ingul.

– Har viktig kunnskap

Konsernsjef Anders Møller Opdahl er stolt av å få Ingul på laget.

Halvard Hølleland (AP) tar over som stabssjef for Raymond Johansen.

– Marte Ingul har viktig kunnskap om bransjen, hun har bred kompetanse, veldokumentert gjennomføringsevne og kraft. Ingul har i tillegg et sylskarpt strategisk hode. Hun vil fra første øyeblikk bidra til fortellingen om Amedia og våre mediehus, og forståelsen av hvem vi er, sier Opdahl.

Halvard Hølleland (Ap) tar i dag over som stabssjef. Hølleland har vært byrådssekretær siden 2015 og kommer fra rollen som byrådssekretær for kommunikasjon ved Byrådslederens kontor.

Powered by Labrador CMS