– Jeg tror vi alle på en eller annen måte er berørt av kreften, så for oss er det et åpenbart valg, sier varehussjef Tore Vågen på Power Alnabru.

Lørdag lot Tore kundene på Alnabru bestemme prisene av en helt spesiell grunn: – Et fantastisk initiativ

Tore Vågen inviterte lørdag til auksjon i egen butikk. Årsaken er spesiell.

Publisert

– Jeg gleder meg enormt. Det blir spennende å se hvor mye vi klarer å samle inn til en god sak, sa varehussjef Tore Vågen på Power Alnabru i Smalvollveien før en svært spesiell arbeidsdag.

TV, nettbrett, mobiltelefon, ørepropper, lydanlegg, stekeovn, støvsuger og hårføner skulle auksjoneres bort i elektronikk-kjedens forretning lørdag.

Prisene var det kundene som skulle bestemme, og alle inntektene som kommer inn går til Kreftforeningen. 

Klokken 15.00 gikk startskuddet for auksjonen.

– Alle er berørt

– Vi i Power har et mangeårig samarbeid med Kreftforeningen, så det var et naturlig valg, forteller Vågen om den første auksjonen på Power Alnabru som gjennomføres til inntekt for Kreftforeningen.

Power Alnabru i Smalvollveien.

– De var nylig på besøk på vårt høstmøte og fortalte hva konkret midlene går til. Jeg er ganske imponert over hva de får til. Å støtte livsviktig forskning på kreft, er avgjørende for at vi skal gjøre fremskritt på området, mener varehussjefen.

Varehussjefen var spent før lørdagens begivenhet.

– Jeg tror vi alle på en eller annen måte er berørt av kreften, så for oss er det et åpenbart valg, legger han til.

– Elsker kreativiteten

– Dette er et fantastisk initiativ. Pengene fra auksjonen vil støtte livsviktig kreftforskning og bidra til gode omsorgstilbud for kreftrammede over hele landet. Vi elsker kreativiteten, uttaler Ingrid Stenstadvold Ross, generalsekretær i Kreftforeningen.

Det er heller ikke det eneste «stuntet» varehussjefen har hatt i butikk i løpet av uken. 

I forbindelse med messedager i varehuset sto livesending, der deler av butikken gjøres om til «TV-studio», med premieutdeling på «direkten» på programmet på torsdag.

– Til jul har vi også juleaksjon i samarbeid med Kreftforeningen, som handler om å gi håp til de som tilbringer julen på sykehus. Det føles veldig godt å kunne bidra til en så fin sak, avslutter Vågen.

Lurer du på hvordan det gikk med auksjonen? Les mer under:

Powered by Labrador CMS