Dommen beskriver at kvinnen jevnlig skal ha blitt utsatt for trusler, og at hun skal ha blitt tvangsforet med mat.
Dommen beskriver at kvinnen jevnlig skal ha blitt utsatt for trusler, og at hun skal ha blitt tvangsforet med mat.

MMA-utøver (32) fra Oslo dømt til fem års fengsel for å ha mishandlet samboeren sin

En 32 år gammel kampsportutøver er i Oslo tingrett dømt til fengsel i fem år og fire måneder for grov mishandling av sin samboer. Mannen har anket dommen.

Publisert

I tillegg er mannen dømt for å ha utøvd vold mot en billettkontrollør på bussen, brudd på besøksforbud, flere tilfeller av trusler, oppbevaring av cannabis og kjøring i beruset tilstand, melder Dagbladet.

Det første tilfellet av fysisk vold mot samboeren skjedde våren 2018 og skjedde over flere måneder i 2018 og 2019, ifølge dommen.

Deretter eskalerte det, og volden medførte blant annet hjernerystelse, lysømfintlighet, brukket nese, blåmerker og hevelser. Skadepotensialet var betydelig, heter det.

— Han er uenig i dommen

Videre beskriver dommen fra Oslo tingrett at kvinnen jevnlig skal ha blitt utsatt for trusler, og at hun skal ha blitt tvangsforet med mat.

Da han møtte i retten i mai erkjente ikke mannen i 30-årene straffskyld. Han forklarte at det fornærmede har fortalt er uriktig, og at det er hun som har utøvd vold mot ham.

Mannens forsvarer, advokat Alexander Greaker, sier til Dagbladet at hans klient har anket dommen.

— Han er uenig i domsresultatet og anker over bevisbedømmelsen, sier Greaker.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS