Fra venstre: Redaksjonssjef Vidar Bakken, salgs- og markedssjef Hanne Bae Ottho, konserndirektør Pål Eskås i Amedia og ansvarlig redaktør og daglig leder Fredrik Eckhoff.
Fra venstre: Redaksjonssjef Vidar Bakken, salgs- og markedssjef Hanne Bae Ottho, konserndirektør Pål Eskås i Amedia og ansvarlig redaktør og daglig leder Fredrik Eckhoff.

Aviskonsernet Amedia kjøper Akers avis, som dekker bydelene Vestre Aker og Ullern

Amedia kjøper bydelsavisen Akersposten. – I dag har avisen flere lesere enn noen gang siden den første gang ble etablert i 1905. Det er vi stolte av, sier redaktør Fredrik Eckhoff.

Publisert

Akersposten er en videreføring av de tradisjonsrike lokalavisene Akersposten og Ullern Avis som gikk inn i 2014. Avisen har siden restarten i 2016 vært eid av selskapets tre ansatte.

– I Amedia setter vi stor pris på å ha fått til denne avtalen. Vi overtar en godt drevet og framtidsrettet lokalavis i hovedstaden. Vi mener det er gode forutsetninger til å utvikle den videre med de ansattes erfaringer og lokalkunnskap kombinert med vår kompetanse og gode fellesløsninger. Vår ambisjon er å gi befolkningen i Akerspostens bydeler, Vestre Aker og Ullern, enda bedre innhold, sier konserndirektør Pål Eskås i Amedia, i en pressemelding.

– Stolte

Eskås viser til at Amedia, som Norges største utgiver av redaktørstyrte medier har god erfaring som utgiver av bydelsaviser i Oslo gjennom eierskapet i Nordstrands Blad.

– Det er med entusiasme og forventninger vi nå går inn en ny epoke for Akersposten. Det har vært fem-seks veldig interessante år siden vi relanserte Akersposten som en ren nettavis i mars 2016. Leserskaren har vokst jevnt og trutt i disse årene, og i dag har avisen flere lesere enn noen gang siden den første gang ble etablert i 1905. Det er vi stolte av, sier redaktør Fredrik Eckhoff.

Økt redaksjonell satsing

– Når vi nå ønskes tilbake igjen i Amedia, ser vi på det som et tegn på at vi har gjort mye riktig i disse årene. Vi ser frem til å være med og utvikle avisen videre. Vi kan love leserne en økt redaksjonell satsing i tiden som kommer, og det syns vi de rundt 85.000 innbyggerne i Vestre Aker og Ullern fortjener!

Powered by Labrador CMS