The Smile har blitt erstattet av en ny headliner på årets Øyefestivalen.

Erstatter bekreftet for avlyst headliner The Smile på Øyafestivalen

– Det er ikke lett å få en avlysning så tett på festivalen, så vi er veldig glade for å få inn et så stort navn, forteller arrangørene av Øyafestivalen.

Publisert

Startskuddet for en av landets største musikkfestivaler nærmer seg. Fra 6. til 10. august inntar Øyafestivalen Tøyenparken med musikk og festivalliv for tusenvis av publikummere.

Sist fredag ble det imidlertid klart at et av trekkplastrene under årets festival likevel ikke kommer til årets festival.

Engelske The Smile, bestående av Radiohead-medlemmene Thom Yorke og Jonny Greenwood sammen med trommis Tom Skinner, måtte nemlig avlyse hele den planlagte Europa-turnéen i august som følge av sykdom.

Ny headliner

Nå har Øyafestivalen på kort notis klart å hanke inn en ny headliner, nemlig Air.

– Det er ikke lett å få en avlysning så tett på festivalen, så vi er veldig glade for å få inn et så stort navn som Air i løpet av noen dager. Vi fikk inn flere gode forslag og tips fra et engasjert publikum, og veldig mange ønsket seg nettopp Air, skriver arrangørene av Øyafestivalen i en pressemelding onsdag.

Franske Air slo gjennom globalt etter at de ga ut debutalbumet «Moon Safari» i 1998. De har vært på turné for å markere 25-jubileet for utgivelsen og takket ja da de ble spurt om å steppe inn på fredagsprogrammet av Øyafestivalen 9. august.

Hovedscenen på Øyafestivalen et tidligere år. Her kan det bli god og drømmeaktig stemning med Air i august.

Akuttoperasjon

Av andre store artister som skal opptre på festivalen fredagen er også det amerikanske bandet Queens of the Stone Age

I forrige uke kom nyheter om at også denne gruppa måtte avlyse flere av sine planlagte konserter i Europa fordi frontmann Josh Homme måtte gjennomføre en akuttoperasjon. Dette skal imidlertid ikke berøre konserten i Oslo.

Powered by Labrador CMS