Byggeprosjektet ligger i Sofienberggaten 21-23, og utbyggeren er AF-gruppen. De 149 nye leilighetene ved Sofienbergparken skal stå klare i år.
Byggeprosjektet ligger i Sofienberggaten 21-23, og utbyggeren er AF-gruppen. De 149 nye leilighetene ved Sofienbergparken skal stå klare i år.

Smitteutbrudd på byggeplassen til Mills-kvartalet ved Sofienbergparken – 18 bekreftet smittet

Byggeplassen til Mills-kvartalet på Grünerløkka er stengt etter at 18 ansatte har fått påvist koronasmitte. 150 personer er satt i karantene etter utbruddet.

Publisert

Torsdag ble det utført massetesting av de 150 som jobber på byggeplassen, etter at det tidligere denne uken ble påvist smitte, skriver VG.

– Alle disse er i ventekarantene fram til de får testresultatene, sier kommunikasjonssjef Wibecke Brusdal i AF Gruppen.

Mutert virus

Fredag skriver bydelsoverlege Mari Skaugen Tindberg i en epost til Børsen at de mistenker et utbrudd av mutert virus på byggeplassen.

Det gjennomføres smittevask på prosjektet fredag.

Flere byggeplasser rammet

Dette er det tredje kjente smitteutbruddet ved byggeplasser i Oslo den siste tiden. Torsdag ble det kjent at 32 personer er smittet på byggeplassen til Petter Stordalens nye hotell ved Solli plass.

Også ved Pressens hus i sentrum var det nylig var et smitteutbrudd. Minst 37 personer på byggeplassen var bekreftet smittet der i slutten av januar. NTB er blant leietakerne som skal inn i Pressens hus når det står ferdig.

Powered by Labrador CMS