Åpningen ble feiret med sabel og champagne. Petter Stordalen med adm. dir. i Höegh Eiendom, Eirik Thrygg, og hotelldirektør Sara Jensen, også med godt grep om hver sin champagneflaske.

Oslos nyeste hotelltilskudd ligger på Hasle. – Selve beviset på at folk vil og kan møtes igjen

Oslos nyeste hotell ligger på HasleLinje, i Hovinbyen, et område som er under rask utvikling. Hotellet fikk en pangstart ved å innlosjere fire ishockeylandslag som kjemper om en OL-plass i Beijing.

Publisert

– Å få åpne et fullbooket Quality Hotel Hasle Linie i Oslo er selve beviset på at folk vil og kan møtes igjen. Absolutt alt ved dette hotellet imponerer meg. Beliggenhet, de ansatte, lobbyen som ligner en katedral, alle de smarte løsningene og ikke minst den gode stemningen som oppstår når et hotell blir en del av et levende nabolag, sier hotelleier Petter A. Stordalen.

Hotellet fikk en pangstart med innkvartering av fire ishockeylandslag som skal kjempe om én plass i Beijing-OL på nye Jordal Amfi de neste dagene.

Inne i det nye hotellet på Hasle.

Unike veggmalerier

Hotellet har 208 rom, restaurant og bar med uteservering, ni møterom og en storsal med kapasitet til 430 mennesker. Kunstnerne Marie Buskov og Anders Sletvold Moe står bak to unike veggmalerier i lobbyen og flere bilder i konferanseavdelingen.

– Dette er en stor dag for AF Eiendom og Höegh Eiendom som sammen eier HasleLinje. Vi er nå et viktig steg nærmere vår visjon om å skape et levende sted som begeistrer her på Hasle, sier Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom.

Et ungt par skal på visning på en leilighet. Skiltet til eiendomsmegleren står utenfor blokken. Kjøpe eller ikke kjøpe , legge inn bud eller ikke ? Krav om munnbind på visning, alle må forhåndsbestille tid på visningen pga. smittevern ( korona ) Vsninger bolig leilighet
Powered by Labrador CMS