Finansbyråd Robert Steen (Ap) holder en pressebrief om prosessen opp mot utskrivingen av eiendomsskatten i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Finansbyråd Robert Steen (Ap) holder en pressebrief om prosessen opp mot utskrivingen av eiendomsskatten i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

– Stopp jakten på osloborgeres hjem

Oslo FrP: Eiendomsskatt er Oslo kommunes tyveri av din private eiendom.

Publisert

Etter kommunevalget i 2015 var ikke det nyvalgte byrådet bestående av AP, MDG og SV trege med å frata deg din eiendom. De benyttet en slu måte å stjele ditt hus og legge det inn i sin egen portefølje: eiendomsskatt!

Oslo FrP mener det er et skritt i riktig retning når finansministeren strammer inn hva eiendomsskatteglade kommuner kan kreve inn.

Vekk med usosial skatt

Oslo kommunes ledelse, med Arbeiderpartiet i spissen, mener kommunen skal eie hjemmet ditt, ikke deg selv. Eiendomsskatten man betaler, vil Arbeiderpartiet at skal gå til arrogante miljøfester og hemningsløse kjøp av dyre eiendommer.

Osloborgere på Oslo syd fortjener en enklere hverdag uten eiendomsskatt. Der Arbeiderparti-byrådet vil belaste hver eneste én, uavhengig av økonomi, vil Fremskrittspartiet ha en hovedstad fri for usosial skattepolitikk. Oslo FrP går til valg på rettferdig politikk, uten eiendomsskatt.

Skandaløs pengebruk

Dessverre ser man at Arbeiderpartiet er eiendomsskattekåte som aldri før. Hele 74 prosent av Arbeiderpartiets 200 ordførere har innført eiendomsskatt. I tillegg har kommunene rekordhøye inntekter og store overskudd. Likevel øker de eiendomsskatten og sikrer med det et usosialt skille, der mødre må ta barna sine ut av barnehagen.

Byrådet i Oslo har vist seg uegnet til å forvalte innbyggernes skattepenger. Gjennom en rekke skandaler i denne perioden, med pengebruk verdt sin egen sesong i luksusfellen, er det på høy tid med et skifte.

Ønsker du et byråd som ikke sløser med innbyggernes penger, som de nærmest setter fyr på i en ansvarsløs pengebruksbonanza, ja da bør du se mot Fremskrittspartiet.

Powered by Labrador CMS