Kronprinsesse Mette-Marit ble tatt imot av Oslos varaordfører Abdullah Alsabeehg (Ap) da Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo markerte sitt 75-årsjubileum i Oslo rådhus fredag.

Mette-Marit deltok på Arkitektur- og designhøgskolens jubileumsfest

Kronprinsesse Mette-Marit var til stede da Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo rundet av sitt 75-årsjubileum på Oslo rådhus fredag.

Publisert

Fredag rundet skolen av sitt 75-årsjubileet for skolens oppstart i 1945.

– Vi gleder oss til å endelig få markert jubileet skikkelig sammen med alle som ønsker å feire sammen med oss, sier rektor Ole Gustavsen til skolens nettside onsdag.

Etter en rekke jubileumsforelesninger fredag ble det hele rundet av med en høytidelig markering i Oslo rådhus. Sammen med 400 gjester var også kronprinsesse Mette-Marit til stede.

Styreleder Lisa Cooper (venstre) i samtale med rektor Ole Gustavsen og kronprinsesse Mette-Marit under Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo sitt 75-årsjubileum fredag.

Høytidelige taler

Hun ble tatt imot av Oslos varaordfører Abdullah Alsabeehg (Ap) og fikk blant annet høre taler fra rektor Ole Gustavsen og styreleder Lisa Cooper. Det var også tale av Marianne Skjulhaug, dekan ved Fakultet for arkitektur og design, NTNU.

Jubileumsfeiringen har foregått siden i fjor høst. For dem som orket mer festligheter, var siste post på programmet en etterfest på AHO.

Powered by Labrador CMS