Det blir stappfullt av mennesker i Oslo sentrum på 17. mai. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Det blir stappfullt av mennesker i Oslo sentrum på 17. mai. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Slik blir kollektivtrafikken 17. mai

Trikk, buss og båt kjører lørdagsruter på 17. mai, og deler av Oslo sentrum stenges for trikk og buss.

Publisert

T-banen (bortsett fra Linje 2) kjører hverdagsrute i tidsrommet 08:00-19:00 og lørdagsrute om morgenen og om kvelden. Linje 2 mellom Østerås og Ellingsrudåsen kjører to ganger i kvarteret fra klokken 08:00, og ut driftsdøgnet.

– Det er mange som skal ut å reise på nasjonaldagen, og vi anbefaler reisende å beregne god tid. Det er også lurt å bruke reiseplanleggeren denne dagen, noen av bussene og trikkene kjører alternative traseer, spesielt i Oslo, der deler av sentrum stenges for buss og trikk på grunn av barnetoget, opplyser pressevakt i RuterØystein Dahl Johansen.

Unngå Nationaltheatret stasjon

Husk familierabatten, da kan du ta med inntil fire barn under 16 år gratis når du reiser med billett til voksenpris. Barn under seks år reiser gratis og barn fra 6 til og med 17 år kan reise med barnebillett.

Unngå Nationaltheatret stasjon. Kapasiteten på Nationaltheatret stasjon er begrenset. For å unngå trengsel oppfordrer vi derfor til, i samarbeid med politiet, å bruke Stortinget eller Jernbanetorget samt avtale møteplass andre steder enn i området rundt Nationaltheatret.

Merk at nattbussene kjører natt til 17. mai og natt til 18. mai.

Powered by Labrador CMS