— Jeg synes det er trist at Osame Saharoui selges. Det er en spiller jeg skulle ønske vi kunne hatt her lenger, sier VIF-trener Dag-Eilev Fagermo om salget til nederlandske Heerenveen.
— Jeg synes det er trist at Osame Saharoui selges. Det er en spiller jeg skulle ønske vi kunne hatt her lenger, sier VIF-trener Dag-Eilev Fagermo om salget til nederlandske Heerenveen.

Vålerenga solgte Sahraoui til Heerenveen: – Slik det måtte bli

Vålerenga har solgt Osame Sahraoui til nederlandske Heerenveen, som på overgangsvinduets siste dag sikret seg to norske talenter.

Publisert

Noen timer tidligere signerte Daniel Karlsbakk for klubben. Han kommer fra Viking.

Sahraoui-overgangen bekreftes av både Vålerenga og Heerenveen på klubbenes nettsted. Han har undertegnet en avtale som gjelder til sommeren 2026 og får drakt nummer 20.

— Trist at Osame selges

Osame Sahrahoui er en talentfull og teknisk begavet kantspiller med gode offensive ferdigheter, og han gir oss flere alternativer framover på banen, sier sportssjef Ferry de Haan til Heerenveens nettsted.

— Vi tror at våre supportere gjerne vil se en slik spiller på Abe Lenstra stadion, legger de Haan til.

VIF-trener Dag-Eilev Fagermo skulle gjerne sett at Sahroui ble i Oslo-klubben.

— Jeg synes det er trist at Osame selges. Det er en spiller jeg skulle ønske vi kunne hatt her lenger, og kanskje solgt til en enda større klubb, mener VIF-treneren.

— Jeg har mye følelser for Vålerenga

— Når det er sagt så unner jeg Osame denne muligheten, og med den korte kontrakttiden han hadde igjen så var det slik det måtte bli, sier Fagermo til klubbens nettsted.

– Jeg har mye følelser for Vålerenga. Samtidig må jeg prøve dette, og jeg tror Nederland og Heerenveen er det rette steget for meg, sa Sahraoui selv.

Han har ni kamper og to mål for Norges EM-klare U21-landslag.

Det er fjerde gang Heerenveen henter en spiller fra Vålerenga, etter Thomas Holm (1997), Christian Grindheim (2008) og Chidera Ejuke (2019).

Powered by Labrador CMS