Politi modellklarert
Torsdag ble to nye siktede varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud av Oslo tingrett. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

To nye personer fengslet etter politiets funn av 100 kilo narkotika i en leilighet i Oslo

De to sist fengslede mennene, som er 18 og 25 år gamle, stiller seg ifølge forsvarerne uforstående til siktelsene. — Vi mener de siktede tilhører et organisert narkomiljø, svarer politiet.

Politiet har så langt siktet åtte personer etter funnet av over 100 kilo narkotika i en leilighet i Oslo. De utelukker ikke flere pågripelser.

Beslaget ble gjort før jul, og saken har vært kjent siden starten av januar. Torsdag ble to nye siktede varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud av Oslo tingrett, skriver ABC Nyheter.

Kan ikke utelukke gjengmiljø

— Vi mener de siktede tilhører et organisert narkotikamiljø. Stoffet ble funnet i en leilighet i Oslo, sier påtaleansvarlig Vegar Munthe OmmedalOslo politidistrikt.

De to sist fengslede mennene, som er 18 og 25 år gamle, stiller seg ifølge forsvarerne uforstående til siktelsene. Det skal ha blitt gjort ytterligere beslag av narkotika i forbindelse med pågripelsene.

— Det er for tidlig å si noe om hva slags miljø de siktede tilhører. Vi kan derimot ikke utelukke at stoffet skulle ut i gjengmiljøet, sier påtaleansvarlig Ommedal.

Politiet har tidligere opplyst til NRK at funnet var på «flere titalls kilo» narkotika, og ifølge kanalens kilder dreier det seg om over 100 kilo.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer