Annonsørinnhold
Nybakte mamma Funkygine har en av Norges mest populære treningsblogger og er en av de du kan trene med på festivalen.
Nybakte mamma Funkygine har en av Norges mest populære treningsblogger og er en av de du kan trene med på festivalen.

Test ut banebrytende treningsformer på Body Mind Spirit-festivalen

Ta med deg treningstøy og test ut spennende treningsformer på Body Mind Spirit-festivalen, i regi av blant annet en av Norges mest populære treningsbloggere og en treningsinstruktør fra NRK-programmet Puls.

Norges Varemesse
Annonsørinnhold fra Norges Varemesse.

På årets Body Mind Spirit Festival på Norges Varemesse på Lillestrøm kan du oppleve mer enn 200 foredrag og aktiviteter.

Et av årets hotteste temaer på Body Mind Spirit-festivalen er nettopp «Body», altså kropp. Ta med deg treningstøy og test ut massevis av ulike treningsformer med blant annet Funkygine, Yngvar Andersen, Vibeke Klemetsen, Norges Taiji-dronning Pamela Hiley og prøve spennende nyheter som SOMA MOVE®.

Sterk utenpå og inni med Funkygine

Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som Funkygine, er en av de du kan trene med. Den nybakte mammaen har en av Norges mest populære treningsblogger. Lyst til å prøve? Øktene kjennetegnes av kul egenvekttrening som passer for alle, og hun er opptatt av å lære bort enkle øvelser som kan gjøres hjemme foran TV-en.

Holistisk trening med SOMA MOVE®

Hørt om SOMA MOVE®? Det er en svensk, helt ny treningsform som omfatter alle treningsbare aspekter, som styrke, mobilitet, balanse, koordinasjon, spenst og kondisjon.
Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. I timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet.

SOMA MOVE® er en helt ny treningsform.
SOMA MOVE® er en helt ny treningsform.

Ashtanga med Vibeke Klemetsen

En annen aktivitet du vil elske, er Ashtanga Yoga med Vibeke Klemetsen som arrangeres lørdag. Hele kroppen får kjørt seg, og du må jobbe med både styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Etter timen sitter deltakerne igjen med følelse av letthet og ro i både kropp og sinn. Gravid eller vondt i ryggen? Klemetsens økt passer for absolutt alle, både nybegynnere og erfarne, så her er det bare til å klinke til og benytte seg av muligheten.

På Ashtanga Yoga med Vibeke Klemetsen må du jobbe med både styrke, fleksibilitet og utholdenhet.
På Ashtanga Yoga med Vibeke Klemetsen må du jobbe med både styrke, fleksibilitet og utholdenhet.

Maks effekt med minimum trening

Høres det ut som en drøm? Nei da! Yngvar Andersen, treningsinstruktør i programmet Puls på NRK, kjører 10-minutters økter på festivalen både fredag, lørdag og søndag. Du får smarte tips for hvordan du kan snike inn litt ekstra aktivitet i en travel hverdag, og du trenger ikke engang ha med deg treningstøy for å delta. På søndag har Andersen også en lengre økt som heter «Kom i form med minst mulig innsats» – en herlig kombinasjon av foredrag og treningsøkt i ett!

Yngvar Andersen kjører 10-minutters økter på festivalen og du får smarte tips om hvordan du kan snike inn litt ekstra aktivitet i en travel hverdag.
Yngvar Andersen kjører 10-minutters økter på festivalen og du får smarte tips om hvordan du kan snike inn litt ekstra aktivitet i en travel hverdag.

Handstand med Rune Talset

Har du gått med et ønske om å lære å stå på hendene, men aldri helt fått det til? ​
Nå har du muligheten til å lære deg det av en som virkelig kan det!
I denne morsomme workshopen gir Rune Talset deg triks og øvelser som gjør at du kjappere mestrer det å stå på hendene. Workshopen passer for alle nivåer. Gratis workshop, men påmelding grunnet begrenset antall plasser.

Rune Talset gir deg triks og øvelser som gjør at du kjappere mestrer det å stå på hendene.
Rune Talset gir deg triks og øvelser som gjør at du kjappere mestrer det å stå på hendene.

Taktisk fitness med Indigo Yubari

Indigo har egne grupper på Kyrre Texnæs Studio på Grünerløkka, har treningsretreater og er personlig trener. I tillegg er han en kostholds-nerd, sier han selv, og forsker på hva som gir best uttelling av næringsstoffer for å kunne yte optimalt, etter hvilket utgangspunkt og mål man har. På Body Mind Spirit vil Indigo lede taktisk fitness-trening med egen kroppsvekt, og her får du garantert noen tips både om hvordan du kan forbedre teknikken og hvordan du kan lage deg en treningsrutine som inspirerer.

Indigo Yubari vil lede taktisk fitness-trening med egen kroppsvekt.
Indigo Yubari vil lede taktisk fitness-trening med egen kroppsvekt.

HiYoga

HiYoga er kjent for mange fra SATS Elixia. Instruktørene ved Hi Yoga har masse kunnskap om yoga, og nå kommer de til festivalen for å lede klasser.
Det blir både Vinyasa, Ashtanga, Gentle Flow, og foredrag om yogafilosofi. Velkommen!

HiYoga.
HiYoga.

AnnieOne

Annie Manshaus Lingjerde er tidligere proffalpinist, og oppdaget for mange år siden at naturen er et fantastisk helsestudio! Hun har hatt faste grupper i skogen i Bærum i 14 år, med stavgang, dekk-trekking, og mange andre populære aktiviteter. På festivalen kan du være med på klassen hennes Sterk & Smidig. Selv om du har skader eller begrensninger er det mange ting du kan gjøre for å holde deg i aktivitet. Annie er god på å vise muligheter.

På festivalen kan du være med på Annie Manshaus' klasse Sterk & Smidig.
På festivalen kan du være med på Annie Manshaus’ klasse Sterk & Smidig.

5 Rytmer – dans og fri bevegelse

Lengter du etter å bevege deg, i ditt eget tempo, la kropp og sjel få bestemme både tempo og uttrykk? Test ut 5 Rytmer på Body Mind Spirit Festival, med Hege Gabrielsen og Ingrid Brudevoll, begge sertifiserte 5 Rytmer-lærere. 5 Rytmer® er en unik og original dansepraksis skapt og utviklet av Gabrielle Roth, og danses av tusenvis av mennesker over store deler av verden. Helt uavhengig av alder og fysisk form. Kun din kropp og rytmene.

5 Rytmer® er en unik og original dansepraksis.
5 Rytmer® er en unik og original dansepraksis.

Velkommen til en herlig og inspirerende helg!

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer