Redaksjonen VårtOslo
Redaksjonsmøte i VårtOslo i januar 2017, litt over en ukes tid etter lanseringen. Redaktør Vegard Velle foran og ved godt mot, journalist Anders Høilund til venstre i stripete genser, så journalistene Christian Boger, Nafissa Zaheer og Susanne Skaug, nyhetsleder Tarjei Kidd Olsen (bakerst), journalist Johannes Hellstrand Frøshaug, programmerer Abdu Günaydın (som øver på hypnoseblikket), og sist men ikke minst, salgssjef Torun Berg. Foto: Kay Asbjørn Knutsen Schjørlien

Stopp pressen! Oslos største lokalavis søker key account manager

VårtOslo utvider markedsavdelingen. Vi er på utkikk etter en key account manager som vil bli med på et av byens mest spennende avisprosjekter.

Dette er en lærerik jobb hvor du, i tillegg til salg, kan skilte med at du er med på å bygge opp en ny avdeling.

Som key account manager i VårtOslo gjennomfører du kaffemøter med markedssjefer i små og store virksomheter, holder kontakten med mediebyråer og følger opp på telefon og e-post.

I samarbeid med teamet setter du deg salgsmål og budsjetter. Og ikke minst: Du bidrar til å lage en salgsavdeling som du kan skryte av til katten/hunden/slangen din, og etterhvert barnebarna.

Oppgaver

  • Selge annonseplass i VårtOslo, byens største lokalavis.
  • Det vil si salg av innholdsannonser, bannerannonser og sponsing/merkevarebygging.
  • Du blir med på å forme salgsavdelingen, som fortsatt er under utvikling.
  • Du håndterer eget salgsbudsjett og salgsmål.
  • Dette er en viktig jobb innen salg / kommunikasjon og til en viss grad prosjektstyring.
  • Skryte til katt/barnebarn (eventuelt hund, slange eller din personlige spirit animal).
Undulat
Undulat i Rennes, Frankrike. Den heier på VårtOslos fremtidig key account manager. Her deltar den i en stirrekonkurranse med VårtOslos nyhetsleder Tarjei Kidd Olsen.

Vi tilbyr

  • Svært mange potensielle kunder i Oslos største lokalavis. Vi har bare så vidt skrapt overflaten.
  • Proffe og hyggelige kolleger i et interessant startupmiljø midt i byen.
  • Lønn etter avtale
  • Spennende tider i avisen med store muligheter. Du er med på å bygge opp en avis.

Litt om VårtOslo

Oslo ble en blindsone i mediene. Landets absolutt største by og hovedstad manglet en avis som kunne dekke store og små begivenheter, knytte folk sammen og skape identitet. En avis som kunne skape debatt om veivalg, trekke frem nye stemmer og drive maktkritikk.

VårtOslo, lansert i januar 2017, ønsker å fylle dette tomrommet. Vi er i rask vekst og har allerede blitt Oslos største lokalavis. Nå vil vi spre dette glade budskapet til flere potensielle annonsører.

Avisen består i dag av en håndfull personer, basert i Schweigaards gate 34C. Bygget heter Greenhouse Oslo og huser mange spennende startups.

Annonser er hovedinntektskilden vår og annonseavdelingen er en svært sentral del av driften.

Kontakt:

Hvis dette høres ut som noe for deg, send CV og søknad til nyhetsleder Tarjei Olsen snarest: [email protected]MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer