KFMU spillerene kunne juble etter at de vant 1-0 i 4.runde i NM i fotball mellom KFUM Oslo og Brann på Intility Arena i mars i år. Også torsdag kveld lyktes det. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sørås sikret tre poeng for KFUM Oslo

Tore André Sørås ble matchvinner med sin 2-1-scoring for KFUM Oslo mot Fredrikstad på Fredrikstad stadion i 1. divisjon i fotball for menn. 23-åringen scoret begge målene for KFUM Oslo.

Fredrikstad tok ledelsen tidlig etter scoring ved Ludvig Begby. Fredrikstad-midtbanespilleren står med tre seriemål denne sesongen. Lagene gikk i garderoben til pause på stillingen 1-0 til Fredrikstad.

Sørås utlignet for KFUM Oslo åtte minutter etter sidebytte, og samme spiller ga laget sitt et forsprang da han satte inn 2-1-målet etter 68 minutter. Det ble ikke mer nettsus for lagene. Dermed endte kampen 1-2.

Nicolay Solberg (Fredrikstad) og Simen Hestnes (KFUM Oslo) fikk begge gult kort.

Etter torsdagens kamp er Fredrikstad nummer ni på tabellen med elleve poeng, mens KFUM Oslo er på sjuendeplass med 14 poeng.