Skeid og trener Tom Nordli har bare Tromsdalen bak seg på tabellen. Om en drøy uke spiller de skjebnekamp mot Strømmen. Arkivoto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Skeid på direkte nedrykksplass etter nederlag mot Nest-Sotra

Om en drøy uke er det trolig vinn eller forsvinn for Skeid i bunnoppgjør mot Strømmen. Etter nederlaget mot Nest-Sotra søndag ligger Torshov-laget på direkte nedrykksplass,

Nedturen og nederlagene ser ikke ut til å ta slutt for Skeid-trener Tom Nordlie og hans mannskap. Søndag møtte Skeid Nest-Sotra borte og gikk på nytt ettmåls-nederlag. Det hjalp lite at Skeid utlignet til 1-1 etter 22 minutters spill.

På en gjørmete og sleip bane tok det hjemmelaget bare tre minutter å øke til 2-1. Som også ble sluttresultatet etter en målløs andreomgang.

Nest-Sotra – Skeid 2-1 (2-1). Mål: 1-0 Bjarte Haugsdal (15), 1-1 Moa Mahnin (Mohammed Mahnin) (22), 2-1 Jo Sondre Aas (25). Dommer: Mohammad Usman Aslam, Lier. Gult kort: Johnny Per Buduson, Moa Mahnin (Mohammed Mahnin), Skeid, Erlend Hellevik Larsen, Nest-Sotra.

Skjebnekamp om en drøy uke

Nest-Sotra hadde knapt en sjanse i andre omgang, og Skeid hadde ballen mest. Men det hjelper lite med ballbesittelse når det ikke blir omsatt i scoringer.

Nå har Skeid kun Tromsdalen bak seg i 1. divisjon, og er tre poeng bak Strømmen. Romerikingene ligger på kvalikplass, og møter Skeid mandag om en drøy uke. Dersom Skeid taper det oppgjøret, spøker det for videre eksistens i herrenes nest øverste divisjon.