I dag blir Tom Nordlie presentert som ny trener for kanarifuglene i Lilletrøm. Foto: Anders Vindegg/ Skeid.no
I dag blir Tom Nordlie presentert som ny trener for kanarifuglene i Lilletrøm. Foto: Anders Vindegg/ Skeid.no

Skeid-trener Tom Nordlie går til Lillestrøm

Skeid skal ha en klausul i kontrakten med Tom Nordlie som sier at de har krav på 300.000 for å bli kjøpt fri fra kontrakten. Skeid er allerede på trener-jakt.

Publisert

Klubben har varslet at de vil presentere ny trener midt på tirsdag, og VG melder at det blir trenerveteranen Tom Nordlie (57). Nordlie blir dermed Lillestrøm-trener de to neste kampene.

Mandag morgen fikk trener Jörgen Lennartsson fyken, etter den 11. strake seriekampen uten seier for Kanarifuglene. Etter seriekampen ble han pepet ut av LSK-tilhengerne.

Skeid rykker ned

LSK satt i møte med sparkede Jörgen Lennartssons representant fra tirsdag morgen av for å komme i mål med sluttpakken. Etter det VG får opplyst fra Åråsen så den prosessen ut til å løse seg på formiddagen i dag.

Etter skuffende 0–0 hjemme mot Sarpsborg i siste runde, må romerikingene spille kvalik for første gang siden 1990. I omspillet venter et dobbeltoppgjør mot Start, en av Tom Nordlies mange tidligere klubber i norsk fotball.

De fire siste sesongene har Nordlie trent Skeid. Denne sesongen rykket laget ned fra OBOS-ligaen.

Skeid på trener-jakt

«Lillestrøm har opptrådt ryddig ovenfor Skeid, og vi har valgt å imøtekomme LSKs henvendelse. LSK betyr mye for Tom, og når de ønsker hans hjelp i to krevende kamper valgte vi å finne en løsning som var god for alle parter», sier Skeid i en pressemelding.

«Skeid ønsker å takke Tom Nordlie for hans tid som trener i Skeid, og ønsker han lykke til i Lillestrøm. Skeid har allerede begynt arbeidet med å finne en ny trener for 2020 sesongen».

Powered by Labrador CMS