bilulykke skillebekk
En person er omkommet etter at en bil kjørte inn i et gjerde på Skillebekk natt til torsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Russisk ambassadebil i dødsulykke på Skillebekk

EnEn mann omkom etter at en russisk ambassadebil krasjet i et gjerde på Skillebekk i Oslo En annen ble lettere skadet.

Politiet meldte om ulykken i Drammensveien på Skillebekk klokken 0.10 natt til torsdag. Bilen krasjet i et gjerde i ved trikkestoppet på stedet.

Politiet meldte innledningsvis at de to var alvorlig skadd, men opplyser kort tid senere at en av dem mistet livet. Samtidig er den andre mannen kun lettere skadd.

– Én person som var i bilen da den krasjet, er bekreftet død av helsepersonell på stedet. Den andre involverte er kjørt til legevakta med lettere skade, melder politiet klokka 0.37.

Den andre mannen i bilen fikk lettere skader. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Jobber med identifisering

Operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt sier til NTB at politiet jobber med å få kartlagt identifikasjon på avdøde. Han sier til til VG at den involverte bilen tilhører den russiske ambassaden, og både ambassaden og Utenriksdepartementet er varslet.

– Vi har også snakket med flere vitner om hva som kan ha skjedd, men vi ønsker ikke å gå ut med detaljer om det, sier han.

Politiet har sperret av veien for både trikk og bil mens de jobber på stedet.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer