— Det er en veldig god løsning, sier Carl I. Hagen om lanseringen av Peter N. Myhre som lederkandidat i Oslo Frp.
— Det er en veldig god løsning, sier Carl I. Hagen om lanseringen av Peter N. Myhre som lederkandidat i Oslo Frp.

Peter N. Myhre lanseres som ny leder i Oslo Frp: - Han kjenner partiet svært godt

Frp-veteranen Peter N. Myhre foreslås som ny leder i Oslo Frp etter at Ketil Solvik-Olsen har gjort det klart at han ikke er aktuell. Myhre har lang fartstid fra Oslo-politikken og bekrefter langt på vei sitt lederkandidatur.

Publisert

Ketil Solvik-Olsen ble satt inn som leder midlertidig mens Oslo Frp ble satt under administrasjon. Tidligere leder Geir Ugland Jacobsen ble ekskludert fra Frp før jul i fjor.

Peter N. Myhre tok over som ordfører i Oslo da Albert Nordengen (H) trakk seg i 1990, har vært miljø- og samferdselsbyråd i hovedstaden. Han har lang fartstid som bystyrerepresentant gjennom åtte valgperioder, 1979–1995, 1999–2011, og 2015–2019.

— Han kjenner Oslo Frp meget godt

Myhre har tidligere vært fylkesleder for Oslo Frp i flere perioder. Han bekrefter selv overfor kanalen at han tenker på om det er aktuelt å ta en ny periode.

Flere personer, deriblant partinestor Carl I. Hagen, peker overfor TV 2Peter N. Myhre som en god kandidat for fylkespartiet.

— Det er en veldig god løsning. Han har god tid etter at han har gått av med pensjon, han kjenner Oslo Frp meget godt, og er ikke omdiskutert, sier Hagen.

Powered by Labrador CMS