Annonsørinnhold
Åpen Scene 1
Åpen Scene legger vekt på å lage en intim stemning, uansett hvor mange gjester som kommer.

På Åpen Scene kan du danse salsa – eller gifte deg

Det startet med at Knut Erik Løvig arrangerte salsafester. I dag er hans Åpen Scene et populært eventlokale midt i sentrum hvor du kan arrangere alt mellom himmel og jord.

Torggata Bad ligger et steinkast fra Youngstorget, med hovedinngang ut mot Arbeidersamfunnets plass. Her badet Oslo-folk før i tiden. I dag er bygget blitt huset med det spennende i, som løfter hele området: Legendariske Rockefeller og John Dee, mathallen Oslo Street Food, som har tatt publikum med storm i år, spillmekkaet Tilt, evigpopulære Oslo Bar & Bowling og, ikke minst, forundringspakken Åpen Scene.

Sistnevnte har spesialisert seg på å tilrettelegge for hva du enn kunne tenke deg å arrangere. Åpen Scene er et flott arrangementslokale i 4. etasje i Torggata Bad. Lokalet er nyoppusset i elegant urban stil med to store saler.

Knut Erik Løvig
Knut Erik Løvig (i midten) er mannen som åpnet Åpen Scene. Fra starten ble stedet brukt til salsadans.

– Konseptet er at det skal være et veldig fleksibelt lokale som kan brukes til alt. Mange firmaer og organisasjoner arrangerer kurs, konferanser, produktlanseringer, sommerfester og julebord her. Private leier lokalene til konfirmasjoner, bryllup og bursdager. En av mine partnere i Åpen Scene, Kristian Jøndal, har begynt å arrangere faste standupkvelder, forteller eier og daglig leder, Knut Erik Løvig.

Flytter veggene for å skape intim atmosfære

Åpen Scene har alle rettigheter og skjenkebevilling. I ukedagene går det mye i kurs, inkludert flere danseskoler. Blant annet holder Norges største salsaskole til på Åpen Scene.

— Styrken vår er at lokalet ser veldig fint ut og at vi har alt utstyr. Gjestene må ikke ha med høyttalere, bestikk eller lignende, vi har omtrent alt. En annen styrke er at vi ligger midt i sentrum, sier Løvig.

På Åpen Scene kan bryllupsparet eller konfirmanten feire.

Åpen Scene har det meste av AV-utstyr, som mikrofoner, prosjektor, lerret og scene. Det er egen terrasse på 40 kvadratmeter, kun for Åpen Scene. Lokalet er perfekt hvis man ønsker en faglig del, etterfulgt av en sosial del. Da kan konferanselokalet enkelt gjøres om til festlokale.

Løvig garanterer den magiske ingrediensen «intim atmosfære», uansett hvor mange som skal møte opp på arrangementet.

— Behovet er naturlig nok litt avhengig av typen event, men på veldig mange fester tilpasser vi lokalets størrelse etter hvor mange som kommer. Det er veldig, veldige viktig, for blir det for stort, blir det fort glissent, og det er dårlig. Så uansett om det er snakk om 50 eller 250 mennesker, lager vi en intim setting, lover den daglige lederen.

På kvelden er Åpen scene et perfekt konsertsted.

Fra finansmann til salsakonge

Løvig har lang fartstid som arrangør og har organisert både salsafester og idrettsarrangementer.

Åpen Scene

  • Hva: Populært eventlokale midt i sentrum som du kan leie
  • Hvor: I bygget som heter Torggata bad, inngang fra Badstugata 2
  • Nettside for bestilling: apenscene.no

Salsafest?

— Ja, jeg jobbet egentlig innen finans, i 25 år. Så tok det ene det andre, og så arrangerte jeg plutselig salsafester.

Er det derfor Norges største salsaskole holder til hos dere?

— Ja, faktisk! Jeg mistet lokalet som jeg hadde til faste salsafester og trengte et nytt sted til festene mine. Det var da Åpen Scene begynte å utvikle seg, for rundt seks år siden. Vi startet opp den største salsaskolen her, og planen var først å drive med den. Så ble det flere og flere som leide lokalet til egne eventer. Vi investerte mye i oppussing, og nå har det blitt veldig bra. Vi arrangerer ikke egne eventer lenger, men – jeg danser fortsatt salsa, forteller Løvig.

åpen scene
Sted for konferanser, seminarer og møter, som Jentecamp.

Hva er det morsomste med å drive Åpen Scene?

— Det er variasjonen i både arrangementer og folkene man møter. Og det er hyggelig å gjøre en jobb som gjør folk happy! De fleste leietakerne arrangerer opplevelser hvor de skal ha det gøy. Å bidra til at leietakernes arrangementer blir bra, er spennende.

Besøk Åpen Scene på nett for å lese mer og bestille lokaler til arrangementet ditt.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer