politi pc datakriminalitet
22-åringen er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøkskontroll. Gjentakelsesfare var begrunnelsen fra politiet til at de ville varetektsfengsle mannen. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Overfallsiktet mann er også tiltalt for overgrep mot kvinne på Hasle i fjor

22-åringen som er siktet for overfall mot tre kvinner på tre ulike steder i Oslo rundt midnatt onsdag, er fra tidligere tiltalt for seksuell handling uten samtykke i en annen sak.

I fjor skal mannen ha tatt på en kvinne ved Hasle Torg, mot kvinnens vilje. Rettssaken er berammet til juni i år, skriver TV2.

Tiltalen mot mannen stammer fra en episode fra tidlig november i fjor, for seksuell handling uten samtykke, skriver Dagbladet.

22-åringen er nå siktet for to voldtektsforsøk og for en voldtekt mot tre unge kvinner på 15, 18 og 22 år ved midnatt onsdag. I løpet av 45 minutter fikk politiet meldinger om at tre kvinner var overfalt på Økern T-banestasjon, på Linderud og i Veitvetveien.

Ser lignende modus

— Vi ser en lignende modus både nå og i den saken han er tiltalt for, selv om det nå er alvorligere forhold det er snakk om, sier Ann Kristin Grosberghaugen, seksjonsleder for etterforskning av alvorlige seksuallovbrudd i Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

22-åringen er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøkskontroll. Gjentakelsesfare var begrunnelsen fra politiet til at de ville varetektsfengsle mannen.

Mannen ble pågrepet uten dramatikk få timer etter at de tre hendelsene fant sted.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer