Oslo kommune takker byens innbyggere for tålmodigheten.

Oslos innbyggere takkes med spesialutgave av Lillebjørn Nilsen-klassiker

Etter mer enn tre måneder med unntakstilstand, takker kommunen Oslofolk med en nyinnspilt versjon av Lillebjørn Nilsens "God Natt Oslo". Her kan du se videoen.

Publisert

Men først, her er en liten hilsen fra Oslo kommune som følger med videoen:

—Kjære Oslo ❤️

Vi legger bak oss en svært spesiell vår. En vår som har krevd veldig mye av alle i byen. Fremdeles er ikke krisen over og Oslo kommune er fortsatt på det høyeste beredskapsnivået. Vi må alle leve med smitteverntiltak og konsekvensene av utbruddet i lang tid ennå. Men, heldigvis er vi nå over i en fase der smittespredningen er lav. Der vi sakte, men sikkert kan åpne opp byen.

Nå har sommeren kommet og Oslo kommune ønsker å si til alle innbyggere: tusen, tusen takk for innsatsen så langt. Og som en kjærlighetserklæring til byen i våre hjerter har vi bidratt til en video, med flere artister som synger Lillebjørn Nilsens «God natt Oslo». Med den vil vi ønske dere alle sammen en riktig god sommer!

Videoen er laget i samarbeid med Grappa Musikkforlag, The Oslo Company, Universal Music Norge, Oslo-Filharmonien, Tuva Syvertsen, Lil Halima, Frida Ånnevik og Lars Lillo-Stenberg.

Her kan du se videoen:



Powered by Labrador CMS