Bli bedre kjent med butikken på hjørnet i ditt nærmiljø!

Fra mange hold kommer spådommer om butikkdød i vår kjære Oslo. Store kjeder og mindre butikker sliter. Både TGI Friday’s, Spaceworld Soundgarden og Toys R Us har gitt opp. Mens butikken på hjørnet føler på presset fra de store kjedene og økt husleie. På samme tid føler flere også presset fra netthandelen. Men for oslofolk flest er det ikke en ønsket utvikling at butikken på hjørnet og mangfoldet av butikker forsvinner. Folk støtter opp om og vil bevare butikkene i nærmiljøet sitt. Eksemplene på det er mange. Da bokhandelen Cappelens forslag, ved Sentrum Scene, holdt på å gå konkurs, oppsto det et enormt engasjement fra folk som handlet i butikken. Og da daglig leder på Cafe Provence i Torggata uttalte at utleier ikke ville fonye leiekontrakten, så resulterte det i underskriftkampanjen, Bevar Torggata. Oslofolk er opptatt av å bevare den lokale handelstanden i sitt nærmiljø.

VårtOslos svar på denne utviklingen er å lansere fordelsklubben OsloBYVENN. Målet er å skape tettere kontakt mellom oslofolk og de lokale butikkene og kulturstedene. Vi tror at når folk blir kjent med identiteten til butikken i sitt nærmiljø, så vil butikken ha en sterkere lokal forankring blant lokalbefolkningen. Og jo mer lokalt forankret butikken er, dess mer vil folk handle hos butikken. Den nærheten kan ikke oppnåes gjennom netthandelen. OsloByvenn vil derfor gjøre Oslofolket bedre kjent med handelsstanden i sitt nærnmiljø ved å løfte frem morsomme kundehistorier, nyttig kunnskap, og nyheter. Ved å melde seg inn i Oslobyvenn, så vil en også få eksklusive tilbud, nyheter, og rabatter fra den lokale handelstanden. Man må bare vise frem at man er mottager av nyhetsbrevet, som vil utløse den aktuelle rabatten i butikken eller kulturstedet.

Du melder deg inn i fordelsklubben ved å skrive OsloBYVENN og sende det som en sms til 2030. Så fyller du ut skjemaet som dukker opp, og vips, så mottar du tilbudene og nyhetene. Alternativt kan du trykke her og gå rett inn på registreringen derfra.

Oslo Byvenn logo

Motta eksklusive tilbud, unike muligheter og medlemsfordeler på aktiviteter, shopping og kultur.
De beste tilbudene butikkene og kulturlivet i Oslo har å by på, finner du her.

Send kodeord OSLOBYVENN som SMS til 2030

eller

klikk på knappen under for å registere deg.

BLI MEDLEM I OsloBYVENN NÅ

Det er GRATIS å motta både SMS og e-post.
BLI MEDLEM I OsloBYVENN NÅ
Aldersgrense 15 år.