«About to go to jail in Norway🔥» («I ferd med å bli fengslet i Norge🔥»), skrev Lil Nas X på dette bildet fra Festningstunnelen.

Turister forvillet seg inn i tunnel på sparkesykkel – like etter delte den amerikanske stjernen uventet oppdatering

Mandag kveld måtte politiet rykke ut da turister hadde forvillet seg inn i Festningstunnelen. Mye tyder på at det var en celeber artist i følget politiet måtte geleide ut.

Publisert

«Fire personer på sparkesykkel har forvillet seg inn i Festningstunellen. De har brukt store deler av veibanen, så vegtrafikksentralen har stengt østgående løp frem til vi får transportert dem ut».

Slik lød meldingen politiet delte på Twitter klokken 23.23. Ved midnatt meldte de videre at tunnelen åpnet få minutter etter.

«Turistene hadde fulgt GPS. De la seg flate. Vi har eskortert dem ut», oppsummerte politiet.

Hyppige statusoppdateringer

Det som kanskje kan få mange til å sperre opp øynene er at den amerikanske artisten Lil Nas X, eller Montero Lamar Hill (24) som han egentlig heter, samtidig delte flere statusoppdateringer på Instagram som kan tyde på at stjernen var blant dem som hadde forvillet seg inn i Festningstunnelen.

Lil Nas X står skolerett i tunnelen med blålys like bak seg. I venstre hjørne skimtes hjulet til en elsparkesykkel.

På det første av fire bilder delt gjennom den såkalte «story»-funksjonen på Instagram ser man nemlig stjernen stå midt i en tunnel svært lik Festningstunnelen, med blålys like bak i bildet der man også kan skimte hjulet på en elsparkesykkel i hjørnet, med påskriften «about to go to jail in Norway».

Det neste bildet viser 24-åringen med en politibil i bakgrunnen og de to siste Lil Nas X poserende med to politibetjenter foran en politibil – alle tre med brede smil om munnen.

Lil Nas X poserer med norsk politi.

Norgeskonsert i vente

Operasjonssentralen i Oslo politidistrikt har ikke besvart VårtOslos henvendelser etter midnatt natt til tirsdag. 

Overfor Dagbladet, som var først ute med å omtale saken, opplyser politiet at de ikke kan bekrefte at det var den amerikanske artisten som ble stoppet, men bekrefter at de fire turistene på sparkesykkel var amerikanere.

Oslo-besøket skyldes etter alle solemerker at Lil Nas X skal spille på Slottsfjellfestivalen i Tønsberg førstkommende onsdag.

Powered by Labrador CMS