Oslo  20150909.Jan Tore Kjær, klubbdirektør i Vålerenga Ishockey, under en lagpresentasjon av eliteserien i ishockey for sesongen 2015-16 på Ullevaal stadion i Oslo onsdag.
Oslo 20150909.Jan Tore Kjær, klubbdirektør i Vålerenga Ishockey, under en lagpresentasjon av eliteserien i ishockey for sesongen 2015-16 på Ullevaal stadion i Oslo onsdag.

Supporterklubben Klanen jubler etter at Jan Tore Kjær er ute av styret i Vålerenga Ishockey Elite: – Helt i tråd med våre ønsker

«Kuppmaker» Jan Tore Kjær er ute av Vålerengas styre. Det gleder supporterklubben Klanen.

Publisert

Etter styremøte i Vålerenga Ishockey Elite fredag kveld, er Jan Tore Kjær og Rune Syversen ute av styret. Det melder TV2.

Til TV2 sier Kjær at han det ikke var aktuelt for ham å stille til gjenvalg, og at han tok avgjørelsen i løpet av inneværende uke.

Jan Tore Kjær har vært en kontroversiell styreleder. I et innlegg publisert på supporterklubben Klanens nettsider, anklaget de Kjær for «kuppforsøk» grunnet dobbeltroller. Klubben hevdet at Kjær og Syversen ved flere anledninger hadde sendt oppsigelser på firmaet som holder hånd om de kommersielle rettighetene til klubben, Vålerenga Ishockey AS, uten å involvere resten av styret til klubben, og uten gyldig vedtak.

I tillegg var han styreleder i morselskapet til Crayon, der også Rune Syversen var leder. «Syversen er ikke valgbar og burde aldri fått lov å sette sine bein i klubbstyret», skrev Klanen i innlegget. Også Syversen er ute av styret nå.

Nå er derimot Klanen fornøyd med det nye styret. «Klanen gratulerer @VIFhockey med nytt styre - helt i tråd med våre ønsker. Vi håper på bedret samarbeidsklima i klubben etter disse endringene», skriver klubben i en twittermelding like etter vedtaket.

Klanen, her avbildet under en eliteseriekamp mellom Vålerenga og Rosenborg i 2019, er fornøyd med det nye styret i Vålerenga Ishockey Elite.
Klanen, her avbildet under en eliteseriekamp mellom Vålerenga og Rosenborg i 2019, er fornøyd med det nye styret i Vålerenga Ishockey Elite.
Powered by Labrador CMS