Duell i eliteseriekampen i ishockey mellom Manglerud Star og Sparta i Manglerudhallen lørdag 26. november.

Sparta herjet med Manglerud Star – cruiset inn til 12. strake seier

Serieleder Sparta hadde ingen problemer med å ta sin 12. strake seier i eliteserien i ishockey da hardt prøvede Manglerud Star ble slått 7-0 på borteis.

Rekken med seirer for de blå fra Sarpsborg startet etter 2-3-tapet for Lillehammer 8. oktober.

Hans Kristian Jakobsson åpnet scoringsfesten etter 32 sekunder, og Lars Lundberg la på til 2-0. Paulis Gintautas økte til 3-0 tidlig i midtperioden, mens Jonas Meisingset satte 4-0.

Parker Bowles ble frigitt av MS tidligere i måneden og fikk ny kontrakt med Sparta. Han satte 5-0 mot sin tidligere arbeidsgiver i tredje periode.

Henrik Knold fikset 6-0 seks minutter før slutt, og Lundberg fikk sitt andre mål tre minutter senere. Manglerud har slitt de siste dagene og sluppet inn sju mål i de fire siste kampene sine.