— I dag skulle vi feire kjærlighet, frihet og mangfold. Mange hadde gledet seg til å ha en fantastisk parade gjennom Oslo sentrum, sier Oslos ordfører Marianne Borgen (SV). Foto: Geir Olsen / NTB

Oslo kommune har satt krisestab og vurderer tiltak i forbindelse med skytingen ved London pub

Ordfører Marianne Borgen var lørdag formiddag på vei til Oslo rådhus for å vurdere om det skal iverksettes videre tiltak. Hun beskriver det som har skjedd som et grovt angrep mot tryggheten og friheten.

Publisert

Oslo ordfører understreker overfor Avisa Oslo at personer som er påvirket av hendelsen, kan kontakte bydelene eller legevakt for bistand og samtaler.

Marianne Borgen (SV) var lørdag formiddag på vei til Oslo rådhus for å vurdere om det skal iverksettes videre tiltak. Hun beskriver det som har skjedd, som et grovt angrep mot tryggheten og friheten.

— I dag skulle vi feire kjærlighet, frihet og mangfold. Mange hadde gledet seg til å ha en fantastisk parade gjennom Oslo sentrum. Nå er Pride-paraden avlyst, og Pride Park stengt. Det er utrolig trist, men nødvendig og skjer etter råd fra politiet, sier Oslos ordfører.

Powered by Labrador CMS