Det brant kraftig i en lastebil på E6 ved Bryn senter. Foto: Lars-Bendik Borgersen / NTB
Det brant kraftig i en lastebil på E6 ved Bryn senter. Foto: Lars-Bendik Borgersen / NTB

Lastebilbrannen på E6 ved Bryn senter slukket – T-banetrafikken i gang igjen

Den kraftige brannen i en lastebil på E6 ved Bryn senter er slukket, og T-banetrafikken er i gang igjen på strekningen forbi brannstedet.

Publisert

– Brannvesenet bekrefter at brannen er slukket. Det blir et omfattende opprydningsarbeid på stedet. Det er nå svært begrenset med røyk i området. T-banen settes straks i drift igjen på strekningen forbi Bryn senter, opplyste politiet på Twitter litt før klokken 15.30.

Lastebil-brannen er slukket. Foto: Terje Pedersen / NTB
Lastebil-brannen er slukket. Foto: Terje Pedersen / NTB

Brannen pågikk i litt over en time tirsdag ettermiddag, og det ble sett åpne flammer og voldsom røyk flere kilometer unna. Lastebilen sto i vestgående retning ved Bryn senter, og trafikken ble sperret i begge retninger.

Vegtrafikksentralen øst skriver at Brynstunnelen er stengt. De anmoder bilister om å bruke E18 Mosseveien istedenfor og varsler store forsinkelser utover kvelden.

Operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt opplyser til Avisa Oslo at flere kjøretøy tok fyr etter at kvaen i lastebilen rant ut som en slags «elv».

Bryn senter ble evakuert som følge av røykutviklingen. Brannen fikk også konsekvenser for T-banelinjene 2 Ellingsrudåsen og 3 Mortensrud som ble stengt. Også Løren stasjon ble stengt.

Vidar Pedersen bekrefter overfor Avisa Oslo at lastebilsjåføren er uskadd.

– Han har vært alene i bilen, og det er ingen fare for helsens hans. Sjåføren var tidlig ute av bilen, sier han.

Politiet fikk melding om brannen klokken 14.17.

Powered by Labrador CMS