Skeids supportere kan glede seg til cupoppgjøret mot Frigg, som riktignok foregår på bortebane.
Skeids supportere kan glede seg til cupoppgjøret mot Frigg, som riktignok foregår på bortebane.

Her er hvor og når Oslos fotballag spiller 2. runde i cupen

Her er hvor og når og mot hvem oslolagene spiller i cupfotballen. Lagene som har tatt seg videre fra Oslo er Vålerenga, Lyn, Kjelsås, Stabæk, Grorud, Skeid, Ullern og KFUM Oslo.

Publisert

Vålerenga skal på tur for å glede fansen i Brumunddal. Sistnevnte lag har har en svak innledning på sesongen, så hvis hovedstadslaget legger igjen undervurderingsfella hjemme, bør dette gå veien.

Grorud møter Ullensaker/Kisa på Jessheim. Den kampen kan bli jevn. Kjelsås får besøk av Mjøndalen. Kjelsås startet sesongen strålende, men har slitt i de siste kampene. Tett og intenst bør det allikevel bli på Grefsen Stadion.

Et rent Oslo-oppgjør blir det helt i vest, på Ullernbanen. KFUM kommer dit som relativt klare favoritter, men må se opp for Ullerns storskytter Dreni Ademaj.

Cupfinalene i 1965

Frigg er satt opp med hjemmekamp mot Skeid. Det blir en reprise fra cupfinalen i 1965, som for øvrig er den eneste gangen to lag fra samme by har møtt hverandre i cupfinalen.

Til gjengjeld måtte Frigg og Skeid møtes tre ganger før avgjørelsens falt med seier til Skeid med 2-1. Skeids mål ble skåret av storhetene Terje Guldbrandsen og Pål Sætrang. For Frigg skåret Sverre Eugen Olsen.

Her er oppsettet

Slik spiller oslolagene 2. runde i cupen:

22/6: Brumunddal – Vålerenga, Gjøvik-Lyn – Strømsgodset, Kjelsås – Mjøndalen, Notodden – Stabæk.

23/6: Ullensaker/Kisa – Grorud, Frigg – Skeid, Ullern – KFUM Oslo

Powered by Labrador CMS