Skeids supportere kan glede seg til cupoppgjøret mot Frigg, som riktignok foregår på bortebane.

Her er hvor og når Oslos fotballag spiller 2. runde i cupen

Her er hvor og når og mot hvem oslolagene spiller i cupfotballen. Lagene som har tatt seg videre fra Oslo er Vålerenga, Lyn, Kjelsås, Stabæk, Grorud, Skeid, Ullern og KFUM Oslo.

Publisert

Vålerenga skal på tur for å glede fansen i Brumunddal. Sistnevnte lag har har en svak innledning på sesongen, så hvis hovedstadslaget legger igjen undervurderingsfella hjemme, bør dette gå veien.

Grorud møter Ullensaker/Kisa på Jessheim. Den kampen kan bli jevn. Kjelsås får besøk av Mjøndalen. Kjelsås startet sesongen strålende, men har slitt i de siste kampene. Tett og intenst bør det allikevel bli på Grefsen Stadion.

Et rent Oslo-oppgjør blir det helt i vest, på Ullernbanen. KFUM kommer dit som relativt klare favoritter, men må se opp for Ullerns storskytter Dreni Ademaj.

Cupfinalene i 1965

Frigg er satt opp med hjemmekamp mot Skeid. Det blir en reprise fra cupfinalen i 1965, som for øvrig er den eneste gangen to lag fra samme by har møtt hverandre i cupfinalen.

Til gjengjeld måtte Frigg og Skeid møtes tre ganger før avgjørelsens falt med seier til Skeid med 2-1. Skeids mål ble skåret av storhetene Terje Guldbrandsen og Pål Sætrang. For Frigg skåret Sverre Eugen Olsen.

Her er oppsettet

Slik spiller oslolagene 2. runde i cupen:

22/6: Brumunddal – Vålerenga, Gjøvik-Lyn – Strømsgodset, Kjelsås – Mjøndalen, Notodden – Stabæk.

23/6: Ullensaker/Kisa – Grorud, Frigg – Skeid, Ullern – KFUM Oslo

Powered by Labrador CMS