Denne utsikten kan du igjen få oppleve fra Ekebergrestauranten, når den åpner igjen på tross av skjenkeforbudet. Herfra kan du se deler av Grønland, Grünerløkka, Torshov, og Grefsen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Flere Oslo-restauranter åpner dørene igjen

Ekebergrestauranten og Grand Café er blant Oslo-restaurantene som åpnes igjen de nærmeste dagene, til tross for at det ikke er lov til å servere alkohol.

Publisert

I romjula meldte VisitOslo om sin kartlegging av restauranter som holdt oppe på tross av skjenkeforbudet. Over et titalls spisesteder, blant dem Hotel Bristols restauranter, Frognerseteren og Mathallen på Vulkan ønsket gjester velkommen nyttårsaften.

Fursetgruppen satser på oppheving

— Vi håper og tror vi får servere alkohol i slutten av neste uke, sier Bjørn Tore Furset, som eier og driver Fursetgruppen, til Avisa Oslo.

Denne uka åpner restaurantgruppen Grand Café og Ekebergrestauranten, og i neste uke tas det sikte på å åpne alle de andre spisestedene de driver, blant annet Maaemo, The Vandelay, Grilleriet, Lofoten fiskerestaurant, Sjømatmagasinet og Ling Ling.

Fursetgruppen valgte å takke ja til lønnsstøtteordningen og har derfor alle ansatte på jobb.

– Man blir jo litt bondefanget av den ordningen. Når vi har folk på jobb, så må de ha noe å gjøre, sier Furset.

Powered by Labrador CMS