Det foreløpig siste overvåkingsbildet som er tatt av Stig Millehaugen, i det han forlater Oslo sentralstasjon til fots onsdag 1.juni ca kl. 14:00.

Etterlyste Stig Millehaugen ble onsdag observert i Oslo sentrum

Den etterlyste drapsdømte Stig Millehaugen (53) ble onsdag observert på Oslo Sentralstasjon med en stor tursekk, opplyser politiet i en pressemelding fredag kveld.

Publisert

– Millehaugen tok et fly fra Værnes lufthavn til Gardermoen før han tok en drosje fra Gardermoen til Oslo sentralstasjon, skriver Oslo-politiet i en pressemeldingen.

Politiet offentliggjør samtidig det siste overvåkingsbildet som er tatt av 53-åringen i det han forlot Oslo S til fots onsdag i 14-tiden.

Han var utstyrt med en mindre ryggsekk da han ble avbildet av overvåkingskamera på Værnes. I Oslo var denne altså byttet ut med en større tursekk.

– Millehaugen er da ikledd en sort caps og bærer på en stor tursekk. Politiet ber vitner som har observert han etter dette tidspunkt, om å melde seg til politiet, skriver de videre.

53-åringen er etterlyst både i Norge og i utlandet etter at han ikke kom tilbake til Trondheim fengsel etter å ha vært på seks timers permisjon. Han skulle etter planen kun oppholde seg i Trondheim i løpet av disse timene, men satte altså kursen sørover.

Powered by Labrador CMS