bil glatt vinter
Kraftig snøfall mandag ettermiddag og kveld skapte trøbbel i trafikken. Mange bilister feilberegnet det glatte føret. Foto: Arnsten Linstad

Oslo-politiet: — La bilen stå i det glatte snøværet!

Mandag kveld rapporterte politiet om en rekke trafikkuhell på det glatte føret som oppsto etter kraftig snøfall. — La bilen stå hvis du kan, er oppfordringen fra politiet.

På E6 ved Furuset gikk det galt for flere bilister mandag kveld. Heldigvis ble ingen alvorlig skadd, men politiet var ved 19.30-tiden fortsatt usikre på om det var noen mindre personskader etter at fem biler kolliderte.

— Nødetatene er på stedet. Fem kjøretøy er involvert, men fire av dem er kjørbare. Airbag utløst i den femte bilen. Foreløpig er det usikkert om det er noen personskader. Det er nå lang ventetid for bistand av bilbergere, så det må påregnes forsinkelser inntil vi får ryddet veibanen, skriver politiet på Twitter.

— Ingen alvorlig skadd så langt

Bilbergere i Oslo og omegn hadde nok å gjøre mandag ettermiddag og kveld. Selv i vinterlandet Norge kommer snøfall i januar overraskende på mange bilister. Både i Oslo og Bærum var det mange trafikkuhell.

sno vinter glatt
Kraftig snøfall i Oslo og omegn mandag kveld. Foto: Arnsten Linstad

Et av mange trafikkuhell politiet måtte rykke ut til var på Strømsveien ved 18-tiden. Men ingen andre biler skal ha vært involvert.

— Det skal være glatt på stedet. En person blir ivaretatt av ambulanse, skal ikke være snakk om alvorlig personskade, opplyser politiet.

Nå oppfordrer politiet folk til å la bilen stå inntil videre.

— Grunnet snøvær har vi hatt en del trafikkuhell/ trafikkulykker de siste timene. Ingen med alvorlig personskade. Vi anbefaler publikum å la bilen stå, dersom det ikke er strengt nødvendig at man må kjøre bil, skriver politiet på Twitter.MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer