Den skadde mannen i 20-årene ble funnet ved Vaterland/Galleri Oslo, ifølge politiet. Her en patrulje i området kort tid etter at det ble meldt om hendelsen onsdag kveld.

Mann i 20-årene funnet kritisk skadd i sentrum – mann siktet for drapsforsøk

Politiet rykket ut med store ressurser da en mann i 20-årene ble funnet kritisk skadd i området ved Vaterland/Galleri Oslo tidlig onsdag kveld. En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk.

Publisert

Oslo politidistrikt meldte i en oppdatering klokken 18.07 at de var på plass med store ressurser i sentrum etter funn av en skadd person med «formentlig stikkskade» i overkroppen. 

Den fornærmede er en mann i 20-årene og ble funnet i området ved Vaterland/Galleri Oslo, opplyste operasjonssentralen. Han ble kjørt til sykehus og vurderes som kritisk skadd.

Mann pågrepet

Klokken 20.21 opplyste politiet at en person var pågrepet, og at de mener den pågrepne står bak voldshendelsen. 

Vedkommende ble pågrepet i Oslo sentrum og er nå siktet for drapsforsøk.

– Vi har pågrepet en mann i slutten av 30-årene. Politiet har innhentet informasjon som gjør at vi mistenker han for å stå bak voldshandlingen. Han er pågrepet og derav siktet i saken, opplyste operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæther

Forsøkte å lokalisere åsted

Kort tid etter at den skadde mannen ble funnet, hadde politiet ikke kontakt med vitner som hadde sett selve hendelsen og arbeidet med å lokalisere åsted for voldshandlingen samt med å fremskaffe informasjon som kunne bidra til å identifisere gjerningspersonen, som de et par timer senere altså mente å ha kontroll på.

Powered by Labrador CMS