Ingen sjåfør å se etter at bil havnet på taket utenfor veibanen på E6 

– Det er uklart når selve ulykken har skjedd. En tilfeldig forbipasserende bilist så sporet over kanten av autovernet, og så bilen ligge nede i terrenget, forteller politiets operasjonsleder.

Publisert

Like etter klokken 03.00 meldte Vegtrafikksentralen øst at en bil hadde havnet på taket og lå utenfor veibanen på E6 inngående ved Klemetsrud i retning Ryen.

– Det ser ut til at bilfører har forlatt bilen. Bilen ligger på taket nede i skråningen utenfor kjørebanen, opplyste operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt like etter. 

Bilen hadde, ifølge politiet, kollidert med autovernet og deretter havnet på taket.

Spor på stedet

Det hele skjedde i påkjøringsfeltet til E6, hvilket førte til at feltet ble sperret. Trafikken kom seg likevel forbi på stedet.

En halvtime senere meddelte politiet at spor på stedet tydet på at bilføreren hadde gått fra bilen og opp på E6. 

Det ble da arbeidet med å trekke bilen opp. Høyre felt ble stengt like forbi ulykkesstedet mens bilberger jobbet på stedet, mens venstre felt var åpent for vanlig trafikk.

Ikke i kontakt med bileier

– Vi har ikke kommet i kontakt med bileier, kunne operasjonslederen samtidig informere om.

– Det er uklart når selve ulykken har skjedd, da det ikke er direkte vitner til hendelsen. En tilfeldig forbipasserende bilist så sporet over kanten av autovernet, og så bilen ligge nede i terrenget. Deretter ble nødetatene varslet, la Sandnes til.

Da politiet sa seg ferdige på stedet i 04.30-tiden, hadde Vegtrafikksentralen fortsatt en bil med midlertidig skilting på stedet.

Politiet oppretter sak på forholdet og arbeider videre med å komme i kontakt med bilføreren.







Powered by Labrador CMS