Blant 39 førere som ble kontrollert for ruspåvirket kjøring på elsparkesykkel i sentrum natt til lørdag, var det to førerkort som ble beslaglagt.
Blant 39 førere som ble kontrollert for ruspåvirket kjøring på elsparkesykkel i sentrum natt til lørdag, var det to førerkort som ble beslaglagt.

Oslo i natt: Bil kjørte inn i et tre på Grefsen

Det har forekommet flere hendelser i natt. I en større trafikkontroll med fokus på ruspåvirket kjøring på elsparkesykkel i sentrum, var det to førere som slo ut på promille og fikk førerkortet beslaglagt.

Publisert

«Politiet har hatt en trafikkontroll med fokus på ruspåvirket kjøring på elsparkesykkel. Totalt er 39 førere kontrollert og 2 av disse slo ut på promille. Disse to blir anmeldt og førerkortet er beslaglagt», skrev Oslopolitiet på Twitter klokka 00.30 lørdag. Kontrollen skal ha funnet sted i sentrum.

Klokka 01.08 ble det informert om at alle nødetater var på vei til Ankerveien ved Midtstuen skole i bydel Vestre Aker, da det brant i en varebil. «Nødetatene er fremme og OBRE jobber med slokking. Det er mye flammer og kraftig røykutvikling, i tillegg en del smell, noe som ikke er unormalt ved en bilbrann», opplyste etaten.

Trafikkulykke på Grefsen

Vel førti minutter senere, klokka 01.49, skrev politiet at brannen var blitt slokket, og at det ikke var tilfeller av spredning eller personskader. Det har blitt sikret spor på stedet og det opprettes videre sak på brannen.

Klokka 02.34 ble det varslet at nødetatene befant seg på Grefsen som følge av en trafikkulykke i Glads vei. «En bil har kjørt inn i et tre og fører har forlatt stedet. Vi har kontakt med en kvinne som var passasjer i bilen. Hun får tilsyn av amb. Vi søker i området etter fører, som også kan være skadet», skrev etaten.

Kvinnen ble senere kjørt til sykehus for ytterligere helsetilsyn, mens politiet ikke har klart å komme i kontakt med mannlig fører av bilen. Det opprettes etterforskning.

Powered by Labrador CMS