Kniven og pistolen den pågrepne mannen bar på kroppen.
Kniven og pistolen den pågrepne mannen bar på kroppen.

Oslo i natt: Mann i 20-årene pågrepet med luftpistol og kniv i sentrum

I tillegg fant man en innbruddstyv sovende i en leilighet på St. Hanshaugen.

Publisert

Like før midnatt meddelte politiet på Twitter at de hadde fått melding om at flere personer tok del i en slåsskamp ved Røa T-banestasjon.

— Vi er i kontakt med fem personer hvor flere har noe blod på seg. Ingen er alvorlig skadet. Patruljene nøster for å finne ut hendelsesforløpet, opplyste etaten.

Litt senere, syv minutter over midnatt, kunne de fortelle at ingen av de involverte var nevneverdig skadet og heller ikke ønsket å anmelde forholdet.

Kjenninger av politiet

I krysset Eidsvolls plass/Rosenkrantz’ gate i sentrum ble en mann i 20-årene pågrepet i halv ett-tiden, etter at det viste seg at han bar på en luftpistol og en kniv.

— Det ble gjort en observasjon av en politipatrulje som kjente igjen noen av mennene, i alt fem stykker. Det ble foretatt en kontroll, og da ble det funnet en luftpistol og en stor kniv på én av mennene. Det ble fratatt ham og han ble kjørt i arrest, sier operasjonsleder Sven Christian Lie.

Sovende innbruddstyv

Tidlig søndag var en mann innom et hotell i sentrum der han stjal en iPad. Imidlertid tok det ikke lang tid før en patrulje fant vedkommende like i nærheten. Mannen ble pågrepet, senere tatt med til arresten, og gjenstanden returnert til hotellet.

På St. Hanshaugen ble det varslet om en innbruddstyv.

— Melder våknet av at en ukjent mann sov i stua i leiligheten. Det viste seg å være en innbruddstyv som tilsynelatende var så ruset at han sovnet underveis i innbruddet. Mannen er pågrepet og kjørt til arresten, informerte etaten.

Powered by Labrador CMS