Bjørn Næss
Bjørn Næss tiltrer som ny leder av Oslo Handelsstands Forening på nyåret. Foto: NHO Handel

Oslo Handelsstands Forening får ny toppleder

Bjørn Næss kommer fra stillingen som administrerende direktør i NHO Handel, en landsforening i NHO Næss startet opp for fem år siden.

– Jeg gleder meg til å ta tak i oppgavene i Oslo Handelsstands forening. Jeg har selvsagt ikke klart for meg alt hva dette innebærer, men går inn i stillingen med stor ydmykhet. Jeg har vokst opp i varehandelen, og helt fra min første sommerjobb og lørdagsjobbing i butikk på Karl Johan, har jeg hatt glødende interesse for handel og service, sier Bjørn Næss.

Bred erfaring med butikk og ledelse

Næss har bred erfaring fra handel- og butikkdrift. Tidligere har han vært partner for varehandels-konsulentene i Hartmark Consulting og partner i Habberstad, kjededirektør i Statoil Detaljhandel (nå Circle K), direktør i Coop Norge og administrerende direktør i AC Nielsen Norge. Han er utdannet siviløkonom.

Bjørn Næss
Bjørn Næss. Foto: Privat

Næss’ tunge erfaring innen ledelse ble vektlagt i beslutning, ifølge nettsidene til Oslo Handelsstands forening.

Tiltrer på nyåret

– Våre medlemmer står overfor store utfordringer fremover. Med Bjørns erfaringer fra handel, butikkdrift, som rådgiver i handel og service, samt hans næringspolitiske arbeid i NHO, er jeg sikker på at styret legger ledelsen i trygge hender, sier styreleder i Oslo Handelsstands forening, Christian Hoel.

Bjørn Næss tiltrer som administrerende direktør i Oslo Handelsstandsforening på nyåret. Konstituert administrerende direktør, Jon Anders Henriksen, vil stå i stillingen frem til 2. januar.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer