Om oss

Velkommen til VårtOslo

VårtOslo er avisa for oss med hjerte for Oslo. Vi gir deg hverdagen i Oslo, fra nabolaget ditt, fra jobben eller skolen din. Eller det som skjer på veien dit.
Du er velkommen til å aktivt delta i VårtOslo ved å publisere dine meninger eller anonymt dele tips om saker vi bør se nærmere på.

Dette er teamet i VårtOslo

Redaktør: Vegard Velle er tidligere journalist i Fagbladet, Fontene og NRK. Han har gitt ut bøkene En annen verden er mulig (Forlaget Oktober) og De nye korstogenes tid (Spartacus forlag).

[email protected]
932 56 832

Nyhetsleder: Tarjei Olsen har jobbet som journalist i osloavisa DittOslo og som norgeskorrespondent for nyhetsbyrået IPS, samt redigerer magasinet What’s On Oslo. Send tips til [email protected]

[email protected]
907 39 852

Journalist: Arnsten Linstad har tidligere jobbet i en årrekke for NRK Østlandssendingen.

[email protected]
482 97 448

Anders Høilund Journalist: Anders Høilund har tidligere jobbet for Aller.

[email protected]
938 55 721

Journalist: Christian Boger er utdannet innen journalistikk og har bakgrunn fra A-Pressen.

[email protected]
456 37 125

Journalist: André Kjernsli er fotograf og journalist i VårtOslo.

[email protected]
482 64 650

Phuong C. Van Phan Kommersiell leder: Phuong C. Van Phan har jobbet som regional salgsansvarlig hos Egmont og har også bakgrunn fra selskapene Mediaplanet, Hegnar Media, Norway Exports og Natt&Dag. Van Phan er utdannet i markedsføring fra BI.

[email protected]
952 43 488

 


Redaksjonsrådet

Erling Lae
Erling Lae
Rune Gerhardsen
Rune Gerhardsen
Sunniva Gylver
Sunniva Gylver
Mina Adampour
Mina Adampour
Merethe Ruud

VårtOslo er avisa for oss med hjerte for Oslo. Vi gir deg Oslo-hverdagen, fra der du bor, jobber eller går på skole. Vi ønsker at du skal kjenne deg igjen i og brenne for de sakene vi publiserer.

VårtOslos oppgaver er å opplyse, styrke folks identitet til byen, være maktkritiske og slippe til flere stemmer i ordskiftet.

Heller enn ukritisk å gjengi politiske utsagn eller referere til beslutninger i byutviklingen, ønsker vi at journalistikken vår skal sette i sentrum de menneskene utviklingen angår.

Derfor vil vi at folk selv skal være med å formulere sine problemer og komme med sine egne løsninger på disse. Vi ønsker å informere deg om livet på grasrota og gjøre deg klokere på de små og store hendelsene som fargelegger byen vår hver dag.

Redaksjonen har fått støtte fra Fritt Ord. Ellers kommer inntektene våre fra annonser. VårtOslo arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.