Bøler T-banestasjon
Ranet fant ifølge politiet sted i nærheten av perrongen på T-banestasjonen på Bøler. Arkivfoto: Kjetil Ree / Wikimedia Commons

Nytt tenåringsran på Bøler – 17 år gammel gutt slått og ranet. Politiet har pågrepet en annen tenåring

Politiet har pågrepet en 17-åring og utelukker ikke flere pågripelser etter at en annen 17 år gammel gutt ble slått og ranet. Ranet skjedde ett døgn etter at en 15-åring ble ranet av jevnaldrende på Bøler.

Politiet fikk melding om ranet klokken 11.48. Kort tid senere opplyste politiet at en annen 17-åring var pågrepet. Ranet fant ifølge politiet sted i nærheten av perrongen på T-banestasjonen på Bøler.

— Gutten er litt forslått, blant annet i ansiktet, men anses ikke å være alvorlig skadd. Han ble fraranet en mobiltelefon, sier operasjonsleder Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB.

Kontrollerer personer i området

Politiet sier at gutten ga en veldig vag beskrivelse av gjerningsmennene, men at han har omtalt dem som mørkkledde med mulig maske eller skjerf som dekket ansiktene.

— Vi kontrollerer flere personer i området og innhenter vitneopplysninger, sier Lie.

Ranet finner sted etter en helg i hovedstaden med et tosifret antall tilfeller av blind vold. Mandag ettermiddag møter justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (Frp) og Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for å diskutere ungdomsvold i Oslo.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer