Seks politibiler og to hundepatruljer rykket ut til slagsmålet som skjedde på Oslo City. Foto: Christian Boger
Seks politibiler og to hundepatruljer rykket ut til slagsmålet som skjedde på Oslo City. Foto: Christian Boger

Ung mann alvorlig skadd i masseslagsmål på Oslo S

En ung mann er brakt til sykehus med alvorlige hodeskader etter et slagsmål med flere involverte på Oslo S torsdag ettermiddag. En er pågrepet.

Publisert

— Flere unge menn ble sett løpende fra stedet. Både fornærmede og mistenkte er alle unge menn. De er neppe over 20 år, men vi har ikke fått personalia ennå, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

En mann ble pågrepet kort tid etter slagsmålet. Til sammen skal sju-åtte unge menn ha vært involvert. Politiet meldte i 19-tiden at det var kontroll på fem menn, ifølge VG.

Lå på gulvet i Oslo City

— Vi har nå kontroll på flere av de involverte. Det fremstår som det var to parter i konflikten, flere har blitt slått, men det var kun denne mannen på sykehus som fikk alvorlige skader, skriver Gulbrandsen på Twitter.

Det er ingenting innledningsvis som tyder på at det er brukt våpen eller andre gjenstander. Hodeskadene fornærmede er påført har, mest sannsynlig kommet som følge slag, spark eller ved fall.

Politiet fikk melding om slagsmålet i 17-tiden. Da mannskapene ankom fant de fornærmede liggende på gulvet i underetasjen inne i Oslo City. I ettertid er det blitt klart at slagsmålet fant sted utenfor hovedinngangen til Oslo S. Flere av de involverte løp mot kjøpesenteret etter hendelsen.

*I en tidligere versjon av denne saken ble det opplyst at slagsmålet fant sted ved Oslo City. Dette er ikke korrekt. Slagsmålet var ved Oslo sentralstasjon.

Powered by Labrador CMS