Ransofferet, en mann i 30-årene, skal ha blitt frastjålet en mobil, PC, hodetelefoner og en kortholder. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Ransofferet, en mann i 30-årene, skal ha blitt frastjålet en mobil, PC, hodetelefoner og en kortholder. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mann skal ha blitt truet med pistol og ranet i Torshovdalen

En mann i 30-årene skal ifølge politiet ha blitt truet med pistol og ranet av flere personer i Torshovdalen søndag kveld.

Publisert

Politiet er i kontakt med fornærmede, som er fysisk uskadd, og har igangsatt søk etter gjerningspersonene.

— Vi fikk melding klokken 20.22 av en mann i 30-årene som sier han noe forut har blitt ranet av fem personer nede i Torshovdalen. Han sier han ble truet med det han mener er en pistol, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Sjekker videoovervåking

Fornærmede skal ha blitt frastjålet en mobil, PC, hodetelefoner og en kortholder.

— Det skal være fire menn som var lyse i huden og en femtemann som skal være av afrikansk opprinnelse og med flere arr i ansiktet, forteller Jøkling.

Politiet er i søk med både hundepatrulje og andre patruljer.

— Vi sjekker også videoovervåking og snakker med folk i området, men vi har foreløpig ikke kommet i kontakt med noen som har sett hendelsen eller gjerningspersonene før og etter ranet.

Klokken 21.40 skriver politiet på Twitter at gjerningspersonene ikke er funnet. Det aktive søket blir avsluttet, og saken går over til etterforskning.

Powered by Labrador CMS