Det satt av to dager til rettssaken, som starter i Oslo tingrett onsdag i neste uke.
Det satt av to dager til rettssaken, som starter i Oslo tingrett onsdag i neste uke.

Oslo-mann siktet for flere overgrep mot barn

En mann i slutten av 30-årene fra Oslo er pågrepet og siktet for overgrep mot minst tre jenter under 14 år, melder TV 2. Mannen nekter straffskyld.

Publisert

Mannen fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett torsdag. Politiet har bedt om fire ukers fengsling med brev- og besøksforbud, opplyser mannens forsvarer, advokat Tom Barth-Hofstad, til kanalen.

– Han erkjenner ikke straffskyld. Han har avgitt en forklaring og samarbeider med politiet. Nå ønsker vi at politiet skal få etterforske i fred og ro, sier forsvareren.

Les også:

Overgrep mot jente under 14

Politiet ble kjent med saken i slutten av mars da mannen ble anmeldt. Han ble deretter pågrepet og varetektsfengslet, siktet for overgrep mot en jente under 14 år og for å være i besittelse av overgrepsmateriale. Men etter åtte uker ble han løslatt. Politiet mente det ikke var tilstrekkelig fare for bevisforspillelse.

På bakgrunn av funn i beslaget som politiet har gjort i ettertid, er mannen pågrepet på nytt. Nå er han siktet for overgrep mot flere jenter. Politiadvokat Nina Bakken i Oslo politidistrikt sier til kanalen at politiet er usikre på om mannen har begått nye overgrep etter at han ble løslatt, men at det er noe etterforskningen vil avdekke.

Powered by Labrador CMS