Vålerengas damelag har fått en knallstart på sesongen, og står med ni poeng av ni mulige etter tre kamper. Foto: Vålerenga fotball

Natasha Dowie med hat-trick da Vålerenga tok sin tredje strake seier i Toppserien

Anført av Natasha Khalila Dowie seiret Vålerenga 4-0 over Fart i Toppserien lørdag. Vålerenga står uten poengtap så langt denne sesongen.

Natasha Khalila Dowie sendte Vålerenga i føringen allerede etter tre minutters spill, og Marie Dølvik Markussen satte inn 2-0 noen minutter før hvilen.

Dowie scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 3-0 etter 69 minutter, og 30-åringen sikret seg hattrick da hun ordnet 4-0 tre minutter før slutt.