— Timeling er en arena der dating primært foregår i virkeligheten, og ikke ender i endeløs chatting på nettet, sier Misa D' Angelo, en av de som har utviklet den nye datingappen som har verdenslansering i Oslo.
— Timeling er en arena der dating primært foregår i virkeligheten, og ikke ender i endeløs chatting på nettet, sier Misa D' Angelo, en av de som har utviklet den nye datingappen som har verdenslansering i Oslo.

Italienske Misa velger Oslo for å verdenslansere ny datingapp: — Folk skal møtes, ikke sveipes

— Vårt mål er å få slutt på endeløs chatting som ikke fører til noe mer, og få folk til å møtes, sier Misa D ́Angelo, en av skaperne av datingappen Timeling.

Publisert

Misa D'Angelo er fra Italia, jobber til daglig som skuespiller og er en del av teamet som står bak den nye datingtjenesten som har valgt å legge verdenspremiere- og lansering til Oslo.

— Mennesker får et bedre inntrykk av hverandre gjennom å møtes, enn gjennom en liten telefonskjerm. Timeling er en arena der dating primært foregår i virkeligheten, og ikke ender i endeløs chatting på nettet, sier Misa D'Angelo, som blant annet har spilt i flere Netflix-serier.

Slik fungerer dating gjennom Timeling:

  • Du lager et «event» med en dato for å møtes for en drink, en tur, en kopp kaffe, gå på museum, dra på kino eller for å trene.
  • Se hvem som liker «eventet» du opprettet.
  • Tekst og bli kjent med de som har likt arrangementet.
  • Velg en match å gå på «eventet» sammen med.

I en pressemelding skriver skaperne av Timeling at pandemien har vært en stor hindring for å skape nye relasjoner. Nå vil de at folk skal utfordre dørstokkmila.

— Folk har sittet nok alene hjemme foran skjerm de to siste årene. Vi mener det er på tide å begynne å date i det virkelige liv. Meld deg inn og kom deg ut, sier Misa.

Tabubelagt å finne kjærligheten på app

— Vi skal endre kommunikasjonen rundt datingapper. Klisjeen «Jeg vil ikke møte min fremtidige partner på en datingapp» gjelder ikke lenger, sier Misa.

Når restriksjonene åpner for fest, har den nye utfordreren på datingappmarkedet planlagt en real folkefest, opplyser utviklerne.

Tinder og Happen er Timelings største konkurrenter. Neste by på Timelings liste er Stockholm.

Powered by Labrador CMS