En septemberdag med sol
De siste helgene har været over hovedstaden vært solrikt og varmt. Denne helgen ser ikke ut til å være et unntak.

Slik blir helgeværet i Oslo: – Ganske kaldt om morgenen, men det blir varmere 

Selv om det var nok så kjølig i natt, kan oslofolk fortsatt vente seg mye sol det neste døgnet.

Publisert

Forrige helg var det nærmeste sommertemperaturer i Oslo, og selv om det ikke blir like høye temperaturer denne helgen, kan oslofolk fortsatt glede seg over en solfylt høsthelg i vente. 

– Man kan forvente seg mye sol lørdag, med temperaturer opp mot 15-17 varmegrader. Det kommer også til å være lite vind, forteller vakthavende meteorolog, Rebecca Roggentin.

Og selv om søndagen blir litt gråere, blir det ikke så mye verre. 

– Søndag begynner ganske bra med litt sol, så blir det mer skyer utover dagen og så lavere skydekke på kvelden. Temperaturen blir på 15-16 grader. Så søndagen blir ganske lik som lørdag, bare mer skyer.

– Høsten er her

Roggentin sier det var meldt nok så kjølige temperaturer natt til lørdag. På Meteorologisk institutts målestasjon på Bygdøy ble det målt 2,4 grader. 

– På stasjonen vår på Bjørnholt har temperaturen vært nede i 1,1 grad i natt. Det viser at høsten er her, og at det kan være ganske kaldt om morgenen når man står opp. Men husk at det blir varmere utover dagen i dag. 

– Neste uke tar temperaturen seg skikkelig opp igjen. Da kan det bli sommervarme opp mot 20 grader, fortsetter meteorologen.

Powered by Labrador CMS