På Trondheims torg lyste denne reklamen opp foran kampen mellom kanarifuglene fra Lillestrøm og Rosenborg søndag.

Selv Rosenborg-fans ler av denne Vålerenga-reklamen

– Glemte helt å oppgi postkode da jeg meldte inn Kongens gate 9 til Clear Channel i dag. Jaja, sier Vålerengas markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari.

Publisert

På Trondheim Torgs storskjerm lyste det fredag opp et oktobertilbud for Vålerenga-kamper, noe som vekker sterke reaksjoner på Twitter. Ikke alle Rosenborg-fans er like begeistret for reklamepåfunnet:

– Om du dukker opp i Trondheim når enga skal møte Rosenborg så skal jeg garantere deg en ting. Du vil ikke forlate denne byen. Før jeg eventuelt får muligheten til å ta deg i hånda og gratulere med ekstremt bra trolling. Om det ikke skjer, så får du ha en god tur hjem. Null stress.

Personen avslutter likevel med å si: – Heisann dere fans av vålerengen. Jeg misliker dere ofte ganske sterkt. Men trollinga på torget skal dere faan meg ha kred for.

Humor, rett og slett

– Hva skal man si? Det er vel en klassiker av en kamp som skal foregå i helga, så da tenker jeg at folk har godt av at storlaget fra Oslo er synlig. Det er ment som humor, rett og slett.

Det sier markedssjef i Vålerenga Fotball, Mehran Amundsen-Ansari, med et stort glimt i øyet, til Nidaros. Bakgrunnen er søndagens kamp mellom Lillestrøm og Rosenborg.

– Jævlig bra

Oslofolk synes derimot reklamen er topp:

– Dette er så jævlig bra det, Mehran! Er selv Klansmann som bor i Trondheim og dette var blink!! skriver en på Twitter.

– Terningkast mange millioner! skriver en annen.

– Åpenbart skal landets hovedstadsklubb vise seg frem også i trønderbygda. Please, please si at vi kjører/skal kjøre promo i Bergen (og Lillestrøm, Molde og Bodø) også, sier en tredje.

Powered by Labrador CMS