Skyting 1
En person ble lettere skadet etter å ha blitt skutt i foten på Grønland torsdag formiddag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Mann skutt i foten på nedre Grünerløkka

En mann er til behandling på sykehus etter å ha blitt skutt i foten i Christian Krohgs gate i morges. Politiet leter etter to gjerningsmenn i saken.

Politiet fikk melding om hendelsen fra akuttmedisinsk kommunikasjonssentral klokken 6.57 torsdag morgen. Politiet rykket til området Nedre Grünerløkka. Den skadde ble påtruffet i Christian Krohgs gate.

– Vi har en veldig vag beskrivelse av gjerningsmennene. Det skal dreier seg om to personer som var kledd i mørke klær og som løp fra stedet, sier operasjonsleder Sven Christian Lie til NTB.

Lettere skadet

— Mannen vi påtraff hadde noe som kunne virke som skuddskader i en fot. Han er nå kjørt til Ullevål sykehus for behandling. Mannen var ved bevissthet da han ble påtruffet. Han framstår ikke som alvorlig skadet, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Rune Hekkelstrand, til VårtOslo ved 10-tiden torsdag formiddag.

skyting 2
Politiet igangsatte søk etter gjerningsmenn med hund og bilpatruljer etter skyteepisoden. Ingen er foreløpig pågrepet for ugjerningen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Politiet er nå i ferd med å avhøre vitner til hendelsen for å skaffe seg en bedre oversikt over hva som har skjedd.

– Vi snakker med vitner på og i nærheten av åstedet samtidig som vi innhenter andre spor. Foreløpig har vi ingen mistenkte, opplyser Hekkelstrand.

Politiet jobber foreløpig ut fra en teori om at episoden ikke er tilfeldig, men et internt oppgjør i et spesifikt miljø.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer